50 Imponerande Orange Juice Cocktail Recept

Den enkla orange är den ultimata cocktailfrukten

Apelsinjuice är ett viktigt inslag i någon välsorterad bar , det är ingen fråga om det. Utan det kan du inte göra en skruvmejsel, en Bronx Cocktail, en Mimosa eller till och med en Tequila Sunrise. Orange är en mångsidig frukts smak och ju fler drycker du blandar, desto mer kommer du att inse vikten av både juice och de många apelsinlikörerna i baren.

De tre citrusfrukterna - citron, lime och apelsin - kommer att hitta sig i oräkneliga dryck recept.

Utöver de mest populära cocktailsna som nämnts ovan, används en flaska apelsinjuice i många martinier, det finns ofta i tiki-cocktails, och det är ofta den presenterade frukosten i brunch-värdiga cocktails och långa och uppfriskande happy hour-drinkar. Det är verkligen den ultimata cocktailfrukten, så låt oss titta på de många sätten du kan njuta av en liten OJ i dina drycker.

Nyckeln till de bästa apelsinjuice cocktailsna

Om du vill ha de bästa apelsinjuice cocktailsna, pressa juicen själv . Det finns många frukt- och citruspressar tillgängliga för att passa alla behov och apelsiner är billiga året runt, så du kan inte gå fel.

Å andra sidan är verkligheten att du inte alltid tar tid att klämma på den färska apelsinjuiceen. Det är en värld fylld av bekvämlighet och det finns några stora flaskor apelsinjuice tillgängliga. I så fall gör ditt bästa för att välja en helt naturlig, inte-från-koncentrerad juice.

Hur som helst du väljer att gå, kom ihåg att ditt val av apelsinjuice inte skulle vara en eftertanke. Någon av de cocktails som är beroende av denna ingrediens blir bara lite bättre om du börjar med en kvalitetsjuice.

Skruvmejseln och Orange Juice Highballs

Skruvmejseln är en av de ikoniska apelsinjuice cocktailsna .

Det är den ultimata brunchdrinken och otroligt lätt att blanda upp. Det är ju bara vodka och apelsinjuice, men det har inspirerat otaliga andra drycker som också är värda att notera.

Tequila Sunrise Effect

Strax bakom skruvmejseln i popularitet kommer den berömda Tequila Sunrise . Medan den ursprungliga versionen av drycken inte innehåller en droppe apelsinjuice fylls den moderna som du är mest bekant med. Denna stora tequila-cocktail har också inspirerat ett antal andra drycker, alla med den signaturens soluppgångseffekt.

Mimosa och More

Den mousserande Mimosa är också populär apelsinjuice som har inspirerat många andra cocktails genom åren och det är en annan brunchfavorit . Det är en enkel (och härlig) kombination av Champagne, Trippel sek och Apelsinjuice, och det är säkert att glädja alla som dricker det.

Mer populära Orange Juice Cocktails

Skruvmejseln, Tequila Sunrise och Mimosa är inte de enda populära apelsinjuice cocktailsna som du borde veta. Dessa drycker tar också högsta fakturering när det gäller användbar citrus och var och en borde vara på din radar.

Klassisk apelsinjuice Cocktails

Kärleken för apelsinjuice i cocktails är inte en strikt modern trend. Den älskade citrusen hade en plats i baren när de första cocktailerna kom fram på scenen.

Sällan kan en smaklig ingrediens som apelsinjuice användas för att dölja de obehagliga aspekterna av dagens många vätskor. Det blev speciellt vanligt i cocktails från förbudet era när badkar gin och mindre än spektakulära whisky fyllde nationens talangsatser.

OJ Punch Recept

Du hittar ofta apelsinjuice i många stans recept. Det är det perfekta komplementet till de olika smakerna som vi kasta inuti dessa folkmassor, men även om det ofta är ett bakgrundselement, är det inte mindre viktigt.

Tiki Cocktails Med Apelsinjuice

Naturligtvis ser den tropiska smaken av apelsinjuice ut i ett antal tiki-cocktails . Även om dessa recept ofta är ganska komplexa, är citruselementet viktigt för att hitta den perfekta balansen mellan frukt och sprit.

En liten OJ för middag

Medan apelsinjuice oftast är förknippad med frukost och brunch kan det vara en användbar ingrediens för middag-värdiga cocktails också. Många av dessa recept faller i kategorin aperitif , vilket gör dem perfekta drycker för att servera gäster före måltiden.

Blå Orange Cocktails

Blodappelsiner har blivit ett populärt alternativ till marinerade apelsiner, särskilt under vintermånaderna när de kommer till säsong. Det är en av de som dricker trender som är värda att uppmärksamma och du kan njuta av sötare, mindre sur smak av denna juice bara lite mer.

Orange Juice Shooters

Vi kan inte diskutera apelsinjuice utan att dela dess användning i de roliga och små party skott som några av oss inte kan motstå. Dessa drycker är korta och konstruerade för att smällas i stället för smakade, men det spelar inte ner betydelsen av en liten apelsin.

Orange Juice Mocktails

Apelsinjuice bör inte reserveras för världens alkoholhaltiga drycker. Det är en bra grund för vad vi har kommit att ringa mocktails också. Dessa recept är ett bra alternativ för alla icke-drinkare och för glädje barn med en välgjort dryck.