Fuzzy Navel Recept: En Peachy Skruvmejsel Cocktail

Det är sött, det är fruktigt, och det är otroligt lätt. En smak av den fuzzy naveln och du kommer att upptäcka varför det länge varit en favorit för många drinkare . Det är en av de fruktiga vodkahögtalarna som kom ut från 1980-talet och det har inte förlorat något av sitt överklagande

Den fuzzy naveln är oerhört enkel. Allt du behöver göra är att häll ett skott av persikasnapar över isen och fyll i glaset med apelsinjuice. Ingen skakning, ingen ansträngning eller några fina stavtrick krävs. Häll och drick bara. Det är också en bra grund för ett litet experiment, och vi har några idéer för att komma igång med det.

Kombinationen av sötad persika och apelsin är oemotståndlig, en smak som alla kan falla för. Det är en rolig retro drink för en throwback party och lätt nog för avslappnad sommar underhållande . Njut av det med brunch och servera det i en kruka om du gillar eller nypa den på happy hour . Det är en god drink oavsett tid på dag, säsong eller tillfälle.

Som en extra bonus är den fuzzy naveln också mycket lätt på alkoholen . Om du vill ha något med lite mer oomph, lägg bara till vodka och du har en hårig navel .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll persikasnabbarna i ett highballglas fyllt med isbitar.
  2. Topp med apelsinjuice.
  3. Rör om .

Fun Fact: Namnet "fuzzy" refererar till de små håren som finns på en persika. Kom ihåg det och du vet alltid vilken vätska som ska hälla in i din persika skruvmejsel.

Förbättra din fuzzy navel

Det här receptet är så enkelt att det ska spelas med. När du är på humör för något lite annorlunda, fortsätt och lägg till den persika-orange basen.

Gör det till en frusen Fuzzy Navel

Det är mycket enkelt att förvandla enkla drycker som den fuzzy naveln till en blandad, boozy behandla . Den enda förändringen här är att några skivor färsk persika kastas i mixern. Det är perfekt för persika årstid och, om du vill, lägga till ett skott av din favorit vodka för att ge den en extra spark.

För att göra denna dryck, lägg 1 kopp is i en mixer med 1 till 2 färska persikor som är skinnad, pitted och skivad. Använd en låg inställning för att hugga upp de större bitarna. Tillsätt 3 uns persikor och 1 cup apelsinjuice och blanda tills det är smidigt . Häll i ett cocktailglas och garnera med en persikosnitt.

Detta smoothie recept ger tillräckligt för två eller tre drycker.

Hur stark är den fuzzy naveln?

Sammantaget är den fuzzy naveln en relativt lätt dryck, men dess slutliga styrka kommer att bero på beviset på dina snaps.

Du kan hitta högsäkra ferska snaps, men de flesta är en mild 24 procent ABV (48 bevis).

Om du skulle fylla ditt glas med bara 4 uns apelsinjuice, så kommer din dryck att vara i 6 procent ABV (12 bevis) . Det är bara lite starkare än många öl, så du kan se varför denna casual klädsel har varit en favorit för så länge. Och ändå, på grund av sin söta, fruktiga smak, är det lätt att få en fuzzy för många. Håll det i åtanke och allt kommer att bli bra.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 74
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 1 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)