Tryckkokare Dragad fläsk

Denna tryckkokare drog fläsk smakar som den kokta låg och långsam hela dagen. På ca 80 minuter kommer din benfria fläskbröd vara öm, läcker och super lätt att strimla. Pulled fläsk är en bra maträtt för att fixa för en match dag eller fest . När disken är klar, minska värmeinställningen för att värma eller flytta allt till en långsam spis. Ställ potten på låg eller varm och servera den drabbade fläskkafeteria-stilen tillsammans med påfyllningar och sidrätter.

Denna version är en östra North Carolina-stil dras fläsk gjord med en vinägerbaserad sås tillsammans med en gnidning och en generös mängd krossad rödpeppar. Om du föredrar en tomatbaserad Lexington-stil North Carolina grill, byt ut 1 kopp vinäger med en 8 uns burk tomatsås och en tesked eller två flytande rök; minska mängden krossad rödpeppar, efter önskemål, och servera den tillsammans med din favoritgrillsås.

Tillsammans med bollarna och coleslaw, lägg till din familj favorit sidor till din grillmeny. Populära val inkluderar makaroner och ost , bakade bönor och potatisallad. Eller håll måltiden enkel och servera dina grillsmörgåsar med coleslaw och pommes frites eller potatischips .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Trim fläskskulden av allt överskjutande fett.
  2. I en liten skål kombineras paprika, brunt socker, salt, peppar, koriander, lökpulver, vitlökspulver och kanel om det används. Gnid blandningen över fläsken.
  3. Kombinera ättika, vatten och krossad rödpeppar. Häll blandningen i tryckkokarens insats.
  4. Placera fläskspisen i tryckkokaren. Ställ in tryckkokaren för att laga mat vid högt tryck i 80 minuter.
  1. Stäng av maskinen eller dra ur kontakten för att hålla den från att gå till "håll varma" inställningen. Låt maskinens tryck sjunka till normalt naturligt, cirka 20 till 25 minuter (se tillverkarens tryckkocktillverkarens instruktioner för specifika riktlinjer).
  2. Stryk vätskorna i en fettavskiljare, eller spänn in i en skål och skumma fettet från toppen.
  3. Skaka eller hugga fläsken; lägg vätskorna tillbaka i fläsk och rör om att blanda.
  4. Servera fläsk på rostade eller uppvärmda delade bollar med familjens favoritsidor för grill.

tips

För att få en start på prep, trimma grillen tidigare på dagen och applicera gnidningsingredienserna. Häll in grillen i folie och kyl den tills du är redo att laga mat.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 597
Totalt fett 35 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 16 g
Kolesterol 402 mg
Natrium 518 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 60 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)