Jim Beam Red Stag Bourbon Review

Jim Beam's Cherry Bourbon är en du vill försöka

Jim Beam Bourbon har gått körsbär! När jag först hörde nyheterna blev jag chockad och tyckte att det var ett riskabelt företag, men en som inte kunde missa. Så när Red Stag vid Jim Beam kom fram till min dörr var min förväntan stor.

Vad skulle en standby som Beam vara med en infusion av "naturlig" svart körsbär? Skulle det slå den medicinska platsen som många körsbärsandar gör? Hur skulle det gå rakt eller blandat?

Sammantaget har jag funnit att det inte är en whisky för alla - traditionalister kommer inte uppskatta det, men för dem som älskar att blanda finns det möjligheter.

Recensionen

Medan jag njuter av den raka bourbonens skönhet och hitta Jim Beam som en blandningsklammer, har jag funnit att Red Stag följer kostym och jag föredrar det i cocktails. Här hittar du en liten twist på favorit whisky drycker. En enkel blandning som Bourbon och Water tömmar den söta körsbäret just nog att ta av den medicinska kanten som jag förknippar med körsbärsmakad hostersirap. Det var fortfarande inte tillräckligt för några av mina smaksatta kamrater.

Så för en lösning steg vi upp till andra uppenbara alternativ. Red Stag och cola är ett naturligt val som är väldigt roligt och Manhattan följer en rekommendation som jag tagit tillbaka från Bill Samuels Jr. of Maker's Mark , som ibland föredrar ett stänk av körsbär till en bit av bitter med hans sötare bourbon.

Ändå är min favorit bourbondrink för Red Stag hittills överlägset en gammaldags . I denna cocktail hittar du körsbär och apelsin är perfekta parningar för den söta svarta körsbären, som får lite hjälp från sockret.

Den frivilliga klubbens läsk är dock nödvändig, och med det har du en fin Red Stag gammaldags.

Bourbon Great har gjort ett rättvist jobb med denna infusion och det kommer att göra ett stänk om för ingenting annat än överraskningen. Det är den bästa provsmakningen med körsbärsmjölk som är tillgänglig och om du är lite roligt är det värt att kolla.

Smakspresentationer

Doften håller en mjuk, mörk körsbärs sötnos bakom en oak bourbon som man förväntar sig av Jim Beam. Gommen är varm och den trevliga blandningen av körsbär är något överväldigande till whiskyen men inte så mycket att det är distraherande. Det är i mål att den svarta körsbärs- och alkoholvarmen är mest märkbara men på en söt väg.

Om Jim Beam Red Stag

Upplysningar: Granskningsprov lämnades av tillverkaren. Mer information finns i vår etikpolicy.