Sätt att förbättra skruvmejsel vodka dryck recept

Få blandade drycker är lika enkla som den populära skruvmejseln. Det är inte bara en viktig dryck som alla borde veta och en av de bästa brunchdryckerna , men det låter sig experimentera och förbättra.

Skruvmejseln är helt enkelt vodka och apelsinjuice. Det finns inget mysterium eller hemliga ingredienser, och allt du behöver göra är att hälla ett skott vodka och fyll ditt glas med OJ. Men det finns några små saker som du kan göra som kommer att förbättra din skruvmejsel eller lägga till en gnista på en annars vanlig dryck.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Bygg ingredienserna i ett collinsglas med is.
  2. Rör om .

Hur man gör en bättre skruvmejsel

Vodka. Det här är inte platsen för din bästa vodka (men använd den om du vill), men det är också viktigt att inte vara en komplett cheapskate när det gäller singelvätska som används i någon drink. Det finns många fantastiska vodkas som också är budgetvänliga på marknaden idag. Utforska dessa alternativ och hitta bästa "bra" vodka för din bar och använd den i drycker som denna.

Apelsinjuicen. Om du vill ha den bästa skruvmejseln bör du använda färskpressad apelsinjuice. Det är väldigt lätt och tar bara några minuter att få tillräckligt med färsk juice för drycken. Om du ska använda en butiksköpt saft, leta efter den renaste, mest naturliga juiceen som finns tillgänglig.

Hur man förbättrar den enkla skruvmejseln

Medan det bara finns två delar i skruvmejseln finns det några andra alternativ som kan rampa upp din genomsnittliga skruvmejsel. I huvudsak använder vi bara vodka-apelsinjuicebasen och lägger lite till det eftersom vi ibland måste bryta oss ur rutinen.

Här är några idéer för att förbättra ditt skruvdragare spel.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 199
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 2 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)