Sour Sunrise Cocktail Recept

Sour Sunrise är en rolig, ny tolkning av den populära Tequila Sunrise , med Maker's Mark Bourbon med lite extra tart för att hålla sakerna intressanta. Det är en rolig cocktail för sommar , brunch eller något tillfälle som kräver en drink som är både bekant och annorlunda.

Receptet är väldigt enkelt och när du har denna populära whisky i handen handlar det om färska ingredienser . Var noga med att klämma din citron och apelsinjuice för att skapa den bästa provsmaksdrinken, och glöm inte att göra din egen enkla sirap och grenadin. Dessa två siraper är väldigt lätta att göra från början och lagras i baren för daglig användning.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll bourbon, enkel sirap och juice i en cocktail shaker utan is.
  2. Skaka en gång.
  3. Tillsätt is och skaka igen.
  4. Stam in i cocktailglas .
  5. Fäste utsidan av glaset med grenadin för att skapa soluppgångseffekten.

(Recept från Maker Mark Bourbon Whisky)

Tips för att göra en sur soluppgång

Det finns ett litet knep för att bygga upp cocktailen eftersom du måste sakta hälla grenadin längs glasets inre kant och låt den sjunka till botten.

Till skillnad från andra soluppgångar finns det ingen is att filtrera den röda sirapen, men viskositeten kommer att göra det sjunka naturligt och efter den första drinken kommer du att hänga med den teknik som behövs.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2448
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 405 mg
kolhydrater 505 g
Kostfiber 5 g
Protein 17 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)