The Bocce Ball: Klä upp din skruvmejsel

Bocce Ball är en lång, uppfriskande juice highball och det är en av de drycker som fortfarande är populära nog att memorera, men det är inte ett problem. Det är en läcker, enkel blandadryck och det finns några sätt att göra det.

Huvudelementen i något Bocce Ball recept är amaretto och apelsinjuice. Det är en bra kombination eftersom mandelnoterna är mycket bra med citrus , vilket ger dig en smak som skiljer sig från den genomsnittliga apelsinjuice highballen.

Några recept (som den första nedan) innehåller ett skott av vodka och väljer mindre amaretto, vilket ger en drink som liknar skruvmejseln . Stänk av soda ger också bara en tryckluft till drycken, vilket gör det lite mer uppfriskande.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vodka, amaretto och apelsinjuice i ett collinsglas fyllt med is.
  2. Lägg till ett stänk av läskvatten.
  3. Garnera med en orange skiva.

Du kan också överväga att byta till en smakad vodka för att lägga till en lite större dimension. Citrus vodka eller någon lätt frukt är bra alternativ och någon av tårta och vispad grädde vodkas lägger till en söt, krämig bakgrund som också är kul.

Bocce Ball Recept utan Vodka

Detta recept är den raka amaretto-saftversionen av Bocce Ball och det är lika läcker.

Det är ett bra alternativ för de dagarna när du vill ha en lågsäker dryck och det är perfekt för en avslappnad brunch när det görs med färsk apelsinjuice.

Återigen är läsken en fin finish som lättar upp drycken, men du kan enkelt hoppa över den.

För att göra denna dryck, häll 2 uns amaretto i ett isfyllt collinsglas. Lägg till färsk apelsinjuice och ett stänk av klubb soda.

Bocce Ball Bomb Shot

Bocce Ball ingredienser kan också användas för att skapa ett "bomb" skott där en sprit släpps i ett långt glas fyllt med en andra dryck. Återigen är amaretto och apelsinjuice allt du behöver och du kommer att upptäcka att den är betydligt mjukare än den irländska bilbomben eller jagerbomben .

Hur man gör det

  1. Fyll ett glas med amaretto och häll apelsinjuice i ett pintglas.
  2. Släpp skottet i saften och drick bort.

Du behöver inte fylla pintglaset med apelsinjuice. Det skulle vara 10-12 uns juice och det är helt uppriktigt, det är onödigt och för mycket för en skytt. Hell istället bara 4-5 uns eller fyll glaset ungefär en tredjedel av vägen full.

Hur starka är dessa Bocce Ball Drinks?

Förvånansvärt, trots den hårda spriten , är dessa Bocce Ball-drycker inte mycket starkare än genomsnittlig öl eller ett glas vin. Vodka gör det receptet den starkaste av de tre, men varje är fin och mild i jämförelse med många andra cocktails.

För att uppskatta deras styrka , låt oss anta att vi häller en amarett som ligger på den låga delen av likörens spektrum, bara 42-bevis. Även för vodka använder vi standard 80-bevis eftersom det bara finns några flaskor runt det som går över det.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 246
Totalt fett 2 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 10 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 4 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)