The Hairy Navel: En lätt, fruktig vodka drink

The Hairy Navel är den drink du letar efter om du vill ha en Fuzzy Navel med vodka. Den har samma underbara smak kombination av apelsin och persika, det är bara lite starkare.

Inte bara är denna fruktiga highball bra för happy hour, det gör också en inbjudande brunchcocktail . Fruktsmaken passar bra med de flesta lättmat och det är en glädje att dricka under eller efter en måltid.

Det finns ingen anledning att använda den bästa vodka på marknaden för att skapa en hårig navel. Drycker som detta är det perfekta tillfället att spara lite pengar och dålig en av de goda, billiga vodkas som finns tillgängliga .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vodka och persikasnabbarna i ett highballglas fyllt med isbitar.
  2. Topp med apelsinjuice.
  3. Rör om .

3 sätt att förbättra hårig navel

Välj en smakad vodka. En klar vodka påverkar inte cocktailens smak mycket, så det här smakar nästan som en Fuzzy Navel. Det är bra, men du kan lägga till en fin smak av smak genom att välja en smakad vodka istället .

Det finns några intressanta smakkombinationer som finns om du häller en infuserad vodka .

Tänk på kompletterande fruktsmakar som äpple, päron eller granatäpple. En piskad kräm eller tårta vodka kommer att ge drycken en grädde brus typ av smak, vilket också är mycket roligt också.

Använd frisk apelsinjuice. Majoriteten av Hairy Navel är apelsinjuice, så det är bara meningsfullt att använda färskpressad juice .

Den genomsnittliga apelsinen ger ungefär 1/4 kopp juice , vilket är ungefär 8 gram. Det borde vara mer än tillräckligt för att fylla ditt highballglas. Beroende på storleken på ditt glas, hur mycket is du använder och mängden sprit du häller, kan det till och med vara bra för två drycker.

Lägg till färsk limonad eller läsk. Blandade drycker som Hairy Navel kan använda lite sparka ibland. Det är lätt att göra det bara lite mer uppfriskande genom att lägga till läsk eller limonad.

Något av de klara sodavatten kommer att ge en fin gnista till Hairy Navel. Välj en klubb soda, ginger ale eller citron-lime soda. När du gör det, klippa saften lite och koka upp den med sodavatten.

Som ett alternativ kanske du tycker att en het sommardag kräver några färska limonader . Om du blandar lite för barnen, fortsätt och lägg till ett par uns till din håriga navel. Det är där, så varför inte?

Vrid den håriga naveln i ett slag

En enkel och lätt cocktail som denna är den perfekta kandidaten för en stansning. Från en kruka för några vänner till en stor sats för en hel fest, är Hairy Navel säker på att behaga en folkmassa av vilken storlek som helst. Bättre än, du kan göra upp det långt innan festen.

För att förvandla receptet till en stans , håll bara vätskorna lika och fyll sedan stansskålen eller krukan med apelsinjuice.

Den läsk alternativet är en bra idé också här eftersom vi alla vet att en mousserande stans är bättre än en stillbild. Börja med lika stora juice och läsk och justera det efter smak. Lägg till några skivor citrusfrukter och en bra mängd is och du är redo att servera.

Hur stark är hårig naveln?

Även om det finns vodka i det, är Hairy Navel fortfarande en ganska tam dryck. Med en 48-sitsskruv som Peachtree, en 80-ständig vodka och ca 4 uns juice kan vi uppskatta att denna blandade drink bara är ca 9 procent ABV (18 bevis) .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 179
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 3 mg
kolhydrater 26 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)