Blavod: Den svarta vodkaen

Svart kommer alltid att vara den färg som definierar stil och sofistikering och det har en plats i andasvärlden också.

Det är inte förvånande att med alla designer vodkas på marknaden att någon skulle utforma ett sätt att lägga färg till den berömda klarluten utan att drastiskt störa någon av smakegenskaperna hos en sann vodka. Blavod är resultatet av den brainstorm och det är den enda premium svart vodka på marknaden idag.

En Blavod Review

Som vodka går Blavod är ett utmärkt premium märke som kan definieras på egen hand utan varumärket "The Black Vodka" och kan stå emot många av de icke-färgade vodkas på marknaden.

Att veta att nyansen är lite av väggen har en tendens att förändra människors uppfattning om dess faktiska smak. Några personer som har provat Blavod i ett rakt smakprov noterade en subtil, men distinkt smakämne till Blavod. Men när de blinda är de samma personerna vanligtvis inte kan skilja mellan Blavod och en klar vodka av samma kvalitet.

Urtextraktkatechu (ett extrakt som finns i Uncaria Gambier- träd i Asien) är ansvarig för Blavods svarta-violetta nyanser och trots att det inte har någon signifikant smakpåverkan finns det en underliggande örtfinish som inte finns i de mest tydliga vodkas .

Blavod är en extremt jämn vodka med rena undertoner av mörka bär och den alltid så små hinten av kryddnejlika och anis .

Denna hejda anda avger en spännande söt citrus, träig och blommig arom som bara kan locka en att få en sippa.

Dricker Blavod

En av Blavodes bästa egenskaper är dess förmåga att skapa underbara lager i en drink. Black Widow och October Screwdriver är testament till vodkas skicklighet för att göra en vanlig cocktail till en ghoulishly stylin 'libation.

För snabba Halloween-tema-cocktails som aldrig misslyckas med att prata med någon fest, ha en flaska Blavod till hands och använd den i någon vodka-drink för att skapa en liten extra atmosfär.

Mer Blavod Cocktails

Mer om Blavod Vodka