Soppa, Soppa, Vacker Soppa

Mina favoritrecept och lite bröd, för!

Soppa är en av de mirakelmat som vi vänder oss till när vi behöver komfort, värme och en lätt måltid också! Mimi Sheraton, i sin underbara bok The Whole World Loves Chicken Soup , säger "Hur kan någon motstå kombinationen av kärlek, styrka, hälsa och firande, som alla ligger bekvämt i en enda skål?"

Och receptens sortiment är oändlig. Du kan experimentera med sopprecept som du kan utan någon annan mat.

Använd vad du har till hands, prova något annat (purjolök, någon?), Eller gör din mors klassiska minestronrecept. Dessa recept är väldigt idiotsäkra, och jag har försökt att täcka utbudet av hemlagade lager (frysa dem!) För att kombinera kondenserade soppor för en snabb behandling. Jag har till och med ett recept för att göra din egen kondenserad soppblandning, så att du också kan kontrollera fett och natrium.

Och vad är soppa utan ett varmt, välsmakande färskt bröd som ackompanjemang? Bröd kanske inte verkar som en upptagen kockmat, men det finns några underbara recept som knappast tar någon tid alls och lägger oerhört till dina måltider.

Snabba bröd, kylda bröddegar, och till och med det enstaka repetjästbröd receptet är alla presenterade på nästa sida. Bröd har verkligen ett oförtjänt rykte för att vara svårt och tidskrävande. Om du sätter runt huset, är det ingen bättre känsla än att ha bröd som stiger och bakar i ugnen.

Det mesta av arbetet i receptet uppnås av brödet själv - du blandar bara, formar och låt det stiga och baka! Och om du har en brödmaskin är det ännu enklare. Blanda, sätt maskinen och kom hem till en fantastisk arom att baka bröd. Bläddra igenom följande samling av sopp- och brödrecept, mixa och matcha, och fyll i din egen receptlåda!

Gärna experimentera så mycket som du gillar med dessa recept. Soup är tänkt att ändras! Tänk också på toppings för din underbara soppa. Crackers, popcorn, croutons, rostat bröd, riven ost, färska örter, gräddfil, skarp smulad bacon, rostade nötter, tunna skivor citron eller lime, creme fraiche och till och med rostade brödsmulor lägger till en fantastisk konsistens och kontrast till dina varma och lugnande soppa.

Snabba och enkla sopprecept

Crockpot Soppa och Stew Recept

Till skillnad från soppa och andra kokta livsmedel har bröd och andra bakverk exakt kalibrerat recept. Första gången du gör ett nytt brödrecept, följ noga proportionerna och instruktionerna. Det här är några av mina favorit snabba och enkla brödrecept som parar perfekt med soppor och grytor.

Kryddor och tillägg kan naturligtvis ändras, men behåll samma grundläggande recept. Recepten nedan innehåller allt från att göra dina egna blandningar för att skrapa jästbröd till brödmaskiner.

När du har praktiserat, njut av att experimentera - din familj kommer att älska det och ditt hem kommer att känna sig otroligt mysigt, säkert och varmt.

Snabbbröd & Muffins

Kylddegbrödrecept

Börja med en mix

Bröd maskin recept

Jästbröd