Gör framåt förvrängd ägg i puffdekor

Detta underbara lilla recept är perfekt för jul, nyår eller mors dag morgon, för allt du behöver göra när du vill äta är att montera och baka. Se hur man gör det i steg för steg krypta ägg i puffdekor. Du kan utelämna blötadekorna om du vill. Gör ägget som riktat och kyla, rör sedan bara in saltet och peppar och strö över den schweiziska osten. baka ägget vid 350 grader F i 30-35 minuter tills en termometer registrerar 140 grader F.

Servera äggröra i konditorivaror med ett urval av påfyllningar som kompletterar maträtten och kommer att glädja dig åt olika gommen: Kokt kokt bacon, kaviar, salsa, hackad gräslök och hackad grönlök.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 400 F. Fäll ut pufflakensplattan och lägg den på en arbetsyta. Skär bakverket i 9 lika stora kvadrater, följa viklinjerna med en vass kniv.
  2. Vrid två muffinspålar upp och ner och drapa bakverkens kvadrater över alternativa koppar (för att ge bakverkens utrymme att expandera). Tryck försiktigt degen och bilda runt kopparna.
  3. Baka i 4 till 6 minuter eller tills konditorivaror är inställda och mycket ljusa guldbruna. Låt svalna i 3 minuter och vänd sedan in konditorivaror på ett trådställ för att kyla helt. Täck och låt stå vid rumstemperatur upp till 24 timmar.
  1. Använd 1 msk smör, fett en 1-1 / 2-kvarts bakfat. strö med parmesanost och lägg åt sidan. I en stor skål, kombinera ägg med tung grädde; slå till skum.
  2. Smält resterande 2 msk smör i en stor kastrull över medelvärme. Tillsätt ägget till det heta smöret; koka och rör om tills äggen är inställda men fortfarande fuktiga. Ta bort pannan från värmen och vik i Alfredo såsen; kombinera inte helt.
  3. Placera äggblandningen i den tillagade bakfatet. Täck och kyl i upp till 48 timmar.
  4. När du är redo att äta, förvärm ugnen till 350 grader F. Placera pastry cups på ett kakan ark. Stänk äggblandningen med salt och peppar och lägg in försiktigt. Sked äggblandningen i konditorkopparna och strö över den schweiziska osten.
  5. Baka i 22 till 27 minuter eller tills ägget är varmt i mitten (160 ° F på en snabblästtermometer), och bakverket är djupt guldbrunt på botten och kanter. Erbjud ett urval av toppings och låt varje middag välja själv.

Du kan också baka receptet omedelbart. Koka ägget helt, vik i Alfredo såsen och salt och peppar. Sked äggblandningen i kopparna, strö över osten och baka i 15 till 18 minuter tills det är varmt. Servera omedelbart.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 404
Totalt fett 31 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 297 mg
Natrium 858 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 1 g
Protein 16 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)