Lök Scones

Dessa smakliga och ömma lökskonar serveras verkligen bäst från ugnen, smutsad med smör. De är läckra serveras med någon soppa eller gryta, eller som en del av en brödbricka för brunch för dem som hellre skulle äta något som inte är så sött. Scones är snabba bröd, men degen är styvare så den är bara formad till en runda på en bakplåt, skuren i kilar och bakad.

Förresten är mängden bakpulver korrekt. en matsked. Var noga med att använda bakpulver, INTE bakpulver, eller receptet fungerar inte. Det är ett vanligt misstag som görs i bakning. Bakpulver är gjord av bakpulver plus en syra, så läskan kommer att skumma och tillsätt luftbubblor till smeten.

Detta är ett bra recept för att börja kockar att göra eftersom det är så enkelt. Du behöver inte klippa in i mjöl och det är ingen röra runt med mätningar.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 400 ° F.

I en liten mikrovågssäker skål kombinerar du den gula löken, gröna lökar, vitlök och smör. Mikrovågsugn på hög i 2 minuter, rör sedan om denna blandning. Mikrovågsugn i ytterligare 1 till 2 minuter eller tills grönsakerna är ömma. Ta av skålen från ugnen och låt grönsakerna svalna i 10 minuter.

Kombinera mjöl, ost, socker, bakpulver, peppar och salt i stor skål och rör om att blanda.

Tillsätt den sauterade lökblandningen till mjölblandningen tillsammans med allt smält smör, ljuskräm och ägg. Rör bara tills den kombineras med en sked. Tryck försiktigt degen med händerna för att bilda en boll.

På ett ungreased cookie-ark, tryck degen i en 8-tums cirkel. Skär cirkeln i 8 kilar, som om du klippte en paj. Separera kilarna något.

Baka i 12 till 15 minuter eller tills sconesna är lättbruna. Pensla med mer smält smör och servera omedelbart.