Grundläggande Hemlagad Pizza Degen och Topping Förslag

Denna hemlagade pizza deg är lätt att förbereda och knä för hand. Du kan också sätta degen i en brödmaskin på degcykeln.

Du hittar instruktioner för att baka pizza tillsammans med några toppningsförslag under receptet. Använd en kommersiell pizza sås eller den snabba hemlagade pizza såsen nedan.

Se även
Ölpizzadeg
Basil Pizza Crust

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lägg det varma vattnet i en kopp; strö över den torra jästen över vatten och rör om socker; låt stå i ca 10 minuter, eller tills det börjar skumma.
  2. Kombinera 2 1/4 koppar mjöl och salt i en stor skål; tillsätt olivolja och jästblandning och rör om tills en styv deg bildas.
  3. Vrid degen ut på en mjölad yta; knä i ca 5 minuter, eller tills den är mjuk och elastisk. Lägg till extra mjöl efter behov för att hålla från att hålla fast vid händerna eller knådytan.
  1. Placera i en stor skål smurt med förkortning eller smör Vrid degen över för att belägga degen väl. Skydda med en ren handduk och låt upp i en varm plats i ca 30 minuter. degen bör dubbla i bulk.
  2. Värm ugnen till 425 F (220 C / Gas 7). Smör lätt en 12- till 14-tums pannpanna och strö med några teskedar majsmjöl.
  3. Kasta ner degen; rulla och sträck degen för att passa den tillagade pizzan. Håll deg lite tjock runt kanterna.
  4. Sprid köpte eller hemlagad pizza sås över degen. (Se basissåsreceptet nedan.)
  5. Lägg till din familj favorit toppings och ostar. Jag rekommenderar 3 till 5 toppings plus ost, men det finns verkligen inga gränser.
  6. Baksida pizza i 15 till 20 minuter, eller tills skorpan är brunad, ost har smält och toppings är heta.

Topping och Ost förslag

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 201
Totalt fett 9 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 530 mg
kolhydrater 26 g
Kostfiber 3 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)