Räka Recept

Här är mer än ett dussin läckra räkor recept, inklusive flera recept för räkor scampi, vitlök räkor, grillad räkor, räkor sallad recept och räkor aptitretare.

 1. Räkorjuice med vitlök - Den här populära topprankade räkorjumpan är gjord med mycket smör och vitlök, gröna lök, lite vitt vin, citronsaft, persilja och kryddor.
 2. Slow Cooker Vitlök Räkor - Denna kryddiga vitlök räkor är kokta i långsam spis. Vitlök och kryddig kryddor kokas långsamt tillsammans. Räkorna läggs till den aromatiska såsen och kokas i ca 20 minuter längre, eller bara tills det är gjort.

 1. Creole Räkor Etouffee - Denna räkor är ordentligt kvävas (etouffee betyder "kvävas") i en utmärkt rik tomatsås.
 2. Räkor med Sriracha majonnäs - De här läckra räkorna gör en fantastisk måltid med den kryddiga Sriracha såsen, pommes frites och pickles. Du kan också servera dem som i smörgåsar eller som aptitretarebett.
 3. Kyckling och räkor Pilaf med bacon - Denna läckra ris pilaf har kakad kyckling och räkor.
 4. Räkorjuice med citron - Den här versionen av den smakrika räkorjakan görs olivolja och vermouth, vitlök, citron och andra kryddor.
 5. Södra inlagda räkor med färska dill - Servera dessa fantastiska inlagda räkor med spridda och crusty små baguette skivor.
 6. Räkor Cocktailsås - Denna cocktailsås är perfekt med kyld kokad räka. Ordna räkorna runt små skålar eller cocktailglas fyllda med såsen.
 7. Slow Cooker Sweet and Sour Shrimp - En färgstark sötsurssås sätter räkor, ananas och paprika ihop i denna långa kokrätter.
 1. Grillad räkning För grillning marineras räkor i en blandning av citronsaft, gröna lök, vitlök och örter, tillsammans med andra kryddor.
 2. Bakad räka Scampi med citron och persilja - I denna lätta och fina smaksatträtt räcks räkorna med smält smör, vitlök, persilja och andra örter och kryddor.
 1. Enkel Vitlök Räkor - En snabb och enkel räka räkor med olivolja, smör, vitlök, persilja, citron och andra kryddor.
 2. Södra Stekt Räkor - Räkor är krydda sedan förvirrade med en blandning av ägg, grädde, majsmjöl och mjöl. Detta är ett lätt smakt och stekt räkorrecept.
 3. Cajun Räkor för Pasta - Ett smakfullt räkorrecept med vitlök, paprika, stuvade tomater, vin, Tabasco sås och kryddor. Tillsätt din favoritpasta med denna stora sås.
 4. Lätt räksalad med tomater - Räksalladrecept med selleri, lök, majonnäs och citronsaft. Servera denna räksallad på romantinsallad med tomatsnitt eller avokadosnitt.
 5. Enkel Bacon Wrapped Räka - En smaklig aptitretare med räkor insvept i en bit bacon sedan broiled. Ingredienser inkluderar räkor, vitlökspulver, salt och bacon.
 6. Räkor och Macaroni Salad - En räksallad med makaroner, selleri, gröna lökar och tomater, tillsammans med en dressing av yoghurt, kryddig senap och andra kryddor.
 7. Räkor Jambalaya - Ett bra sätt att njuta av räkor. Denna huvudrätt jambalaya receptet är gjord med räkor, vitlök, tomater, ris, lite skinka och andra hackade grönsaker och kryddor.
 8. Räkor och Angel Hair Pasta - Räkorna är lagade med grädde, pesto sås , vitlök, parmesanost och kryddor. Denna räkor serveras med pasta och kokta röda paprika och snö ärtor.
 1. Räkor och Andouille korv Gumbo - Terri's gumbo är tjock och smakfull, gjord med en autentisk roux, räkor och kryddig korv och serveras med kokt ris.
 2. Räkor och rissallad - Det här är en god räksallad med ris, ärter, selleri, majonnäs och kryddor. Detta är en läcker räksallad, fylld med smak och starkt nog för en huvudrätt. Servera på en bädd av romaine sallad med skivade tomater på sidan för en underbar varm väder måltid, eller njut av denna sallad när som helst på året.
 3. Spicy Creamsås Med Räkor - Denna läckra kryddiga gräddesås med räkor är en snap för att förbereda och smaka bra över fisk eller pasta. Visas till höger nedan, med röd snapper och ängelhårspasta.
 4. Räkor och Okra med tomater och ris - Okra, räkor och tomater lagas upp i denna maträtt. Den läckra räkor och grönsakskombinationen serveras med varmt kokt ris.

Mer Räkor Recept

Räksallad Med Dill

Räkor och ris gryta

Vitlök Kyckling och räkor

Spicy kyckling och räkor med ris

Räkor och rostad röd potatisallad

Klassisk korv och räkor Gumbo

Klassisk kyckling och räkor Jambalaya med korv

Räkor Primavera med Linguine och Parmesanost

Louisiana Style Grillad Räka (Mikrovågsugn)

Stekt räkor Po 'Boy Sandwiches

Corn and Shrimp Soup