Jordgubb Berryoska: En Ny Vodka Lemonade Recept

Jordgubbar Berryoska receptet är otroligt enkelt och uppfriskande gott. Det är helt enkelt en vodka jordgubbslemonad som är fylld med färsk frukt. Du kommer att upptäcka att det är en idealisk vodka-cocktail för sommaren .

Den bästa delen av detta recept är de färska jordgubbarna . De är muddlade för att extrahera saften, förblir i glaset och toppas med en slät rysk vete vodka och limonad. Det ska ta bara några minuter att blanda upp och enkelheten lägger bara till dryckens överklagande.

Använd detta recept för sommarpicknicker och grill och andra parter. Du kan också sminka en ny jordgubbslemonad för barnen med samma ingredienser (utan vodka, förstås).

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Mudda jordgubbarna i botten av en tumbler eller gammaldags glas .
  2. Tillsätt is, vodka och limonad.
  3. Garnera med jordgubbar skivor lagt ut i en fläkt .

Några tips för att göra den bästa jordgubbarna Berryoska

Vodka. Vodka har länge varit associerad med Ryssland och det har rykte för att producera några mycket smidiga alternativ. Ryska Standard är en av de bästa i USA: s import och ett perfekt exempel på vad vi har väntat från landets signaturvätska.

Denna vodka destilleras fyra gånger från vintern. Många vodkaälskare föredrar det över några av de mer kända märkena Gray Goose och Absolut och tycker att det har en mjukare och renare smak. Självklart är smaken alltid subjektiv, men när den vanligtvis säljer för $ 10 mindre än de andra, är det definitivt värt att försöka.

Som alltid är du välkommen att använda din favorit vodka i jordgubbarna Berryoska. Detta är ett fantastiskt nytt recept som kommer att visa upp någon vodka du väljer att hälla.

Jordgubbarna. Välj de färskaste jordgubbarna för denna cocktail. Skölj dem i vatten och ta bort stjälkarna innan de skärs upp i ungefär fyra eller fem skivor för att göra muddling enklare.

När de är ute efter säsongen, kommer frysta jordgubbar att göra. De är ofta redan mashed, så låt dem värma upp. För att påskynda det kommer muddling att bryta upp isen och släppa saften. Drycken är inte lika snygg som den är med färska bär, men du får fortfarande den läckra smaken.

Du kan också bygga på bärens smak genom att lägga till andra färska frukter när de kommer in i säsongen. Hallon och björnbär är ett roligt tillägg, liksom blåbär och andra frukter som aprikos och mango .

Lemonaden. Lemonade är oerhört lätt att göra hemma. Allt du behöver är citronsaft, socker och vatten. Du kommer att upptäcka att en hemlagad citronad gör en överlägsen cocktail för detta recept och alla andra du vill göra.

Nyckeln här är att du får kontroll över lemonadens sötvartsbalans. Ofta är förblandade limonader antingen för söta eller för tårta.

Genom att välja alternativet gjort-från-scratch har du fullständig kontroll. Dessutom sparar det en hel del pengar och vi älskar det.

Om du är i humör för en liten gnista, dela vattnet i din limonad med klubbens läsk eller mousserande vatten .

Hur stark är jordgubbar Berryoska?

Så länge du häller minst tre uns limonad är jordgubbarna Berryoska en relativt mild cocktail. Med en 80-vodka har den en alkoholhalt på cirka 12 procent ABV (24 bevis) . Detta är medelvärde för långa drycker och varför det är perfekt för avslappnad läppning.

Mer Friska Jordgubbe Vodka Cocktails

Färska jordgubbar och vodka gör ett utseende i ett antal läckra cocktails. Till exempel använder Stoli Accomplice en annan stor rysk vodka med muddlade jordgubbar och toppas med Champagne. Sedan finns det Cherubs Cup , som lägger till en liten elderblomma och väljer en torr Rosé för att lägga gnisten

Ett riktigt roligt och super snabbt recept är Orchard Catch Cooler . För detta ska du kasta några basilikblad i muddelen, tillsätt vaniljvodka och avsluta sedan av med en hårdcider. Det är en bra drink för speldag , grillar och andra "öl" -värda tillfällen.

Självklart, när du känner för att blanda upp en fräck jordgubbsmoothie, finns det också recept för det också. Den läckra Love Potion # 9 har en touch av choklad och en glassbas. Eller, om du ska vara på humör för något som är mer tropiskt än överbryggande, har julen Jones en aning av ananas.

Ha det roligt med dina jordgubbar. De är en fantastisk cocktailrediens och möjligheterna är oändliga.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 156
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 6 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 2 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)