Raw Food Green Kale Smoothie

Gröna smoothies var en stor hit i den råa vegetariska livsmedelsscenen år sedan innan de gick över till det vanliga. Nu verkar de bara vara överallt och det här är en matutveckling som jag personligen hoppas på, eftersom jag är en stor fan av att få mina gröna!

Medan du verkligen kan använda någon grön i en grön smoothie (spenat, chard, arugula sorrel, senapsgreen) innehåller råkala stora mängder antioxidanter och andra cancerämnesnäringsämnen samt beaucoup-klorofyll, mangan, kalcium och B -vitaminer, vilket gör det till det ultimata hälsosamma superfood . Detta enkla råmatgreen smoothie-recept med råkål kan göras ännu enklare genom att justera till vilket gröna du har till hands. Persilja och koriander lägger till sina särpräglade smaker medan minten påminner om en favorit efterrätt. Med stor smak och enormt näringsvärde är denna råa vegetariska grönsaksmoothie med antingen dinosaurkalk eller lockig bladkalk ett vinn-vinnande scenario för alla!

Om du vill få ditt gröna smoothie-spår på, men vill prova något helt annat, kolla in dessa gröna smoothie och jordgubbar popsicles - de är så läckra som de är söta och friska.

Om du är ny i den underbara världen av gröna smoothies, först och främst, välkommen, du kommer att älska det, och för det andra kanske du vill lära dig mer om myten mot sanningen med den här artikeln: Den friska sanningen om gröna smoothies ; Kolla sedan på fler sätt att njuta av gröna smoothies med dessa 8 sätt att göra en hälsosam grön smoothie hemma .

Vad du behöver

Hur man gör det

Blanda alla ingredienserna tillsammans i 10 till 20 sekunder eller tills grönarna har blivit helt blandade. Du kan behöva lägga lite mer eller mindre av vätskan för att få allt att flytta och införlivas, och om du föredrar en kallare drick, lägg till ett par isbitar i blandningen också.

Servera omedelbart eller kyla i kylskåpet tills det är klart att servera.

En grön smoothie med kale är en av de näringsrika matvarorna på planeten.

Du kommer att summa med energi efter att ha downing detta till frukost, så ha en bra dag!

Se även: Mer gröna smoothie recept

Gilla att få dina gröna? Här är fyra sätt att få fler greens!