De 8 bästa knivarna och knivsätten att köpa i 2018

Handla för de bästa knivarna och besticket på marknaden idag

Till skillnad från många av de prylar som finns i dagens kök är knivar avgörande. Medan det inte finns någon helt perfekt kniv - en kniv behöver passa kockens hand med rätt hävstång, balans och grepp - det finns några standouts som är bra för de flesta. Och det finns några typer av knivar som varje kök behöver. Då måste du fatta beslut om att köpa varje kniv en efter en, eller välja en knivsats.

Även om det är generellt smartare att köpa dina knivar individuellt, finns det några gånger när man väljer ett bestick som är meningsfullt. Om du startar ett nytt kök, uppgraderar mycket slitna bestick på en gång eller slår ett fritidshus, kan en uppsättning vara meningsfull.

Om du köper knivar en åt gången och du älskar en kniv som du redan äger, är det vettigt att titta på det märket för din nästa kniv. Men låt inte det hindra dig från att kolla olika märken och jämföra funktioner. Och kom ihåg att alla knivar måste skärpa från tid till annan, och ska alltid handtvättas för att hålla kniven i gott skick.