Kalvkött recept

Kalvrecept: Chops, Roasts, Stews, Kalvkotlett och mer

Kalvkött är lätt att laga, och det är ännu smalare och mer ömt än andra nötköttskivor. Och kalvkött erbjuder så mycket protein som nötkött, men med en mildare smak.

Kalvkoteletter, slipat kalvkött och band av kalvkött är utmärkta val för sautering och stekning. Kalvkoteletter och biffar är bäst grillade eller broiled. Använd deljordkött med nötkött i köttfärs, köttbullar, pastasåsar eller chili. Kalvkött är utmärkt stewed i flytande eller braised, och kalvkött, axelbröd och knivbiff är bra för braising i en liten mängd vätska.

För att vara säker på att djuren höjdes mänskligt, leta efter "rosenkål" eller "beteshöjda" kalvkött. Eller leta efter varumärket "Free Raised."

På grund av sin delikata smak är kalvkött kompatibel med många kryddor och kryddor. Några utmärkta valmöjligheter inkluderar vitlök, citron, lök, svamp, skalot, vitt vin, rosmarin, basilika, kapers, Madeira, peppar och många fler. För grönsaker och sidrätter väljer du potatis, ris, spaetzle, spenat, betor, krämiga svampar, nudlar, aubergine, morötter och gröna bönor.

recept

30-minuters kalvkött Marsala med svampar Du hittar denna klassiska maträtt på många restaurangmenyer. Det är en snabb och lätt maträtt, och den är utmärkt med varm kokad spaghetti eller ängelhårspasta.

Crock Pot Kalvlök Stew With Potatoes and Sour Cream Denna härliga gryta innehåller kryddor, potatis och svamp. Syrkräm omrörs i grytan strax innan den är klar.

Rostat kalvkött med svamp och vitt vin Denna fantastiska benfria kalvkött får sin stora smak från flera viktiga ingredienser: vitlök, vitt vin och rosmarin.

Steken gör en elegant måltid för en speciell måltid eller söndagsmiddag.

Southwestern-Style Meat Loaf Ground kalvkött och magert köttfärsslag upp i köttfärgen. Lägg till lite markfisk till köttblandningen om du vill.

Kalvkulor med savory brödfyllning Tunna kalvkoteletter fylls med brödförband och bakas till perfektion.

Servera dem med salta grädde sås.

Kalvkotletter Med Prosciutto och Sage Det här är en klassisk italiensk-romersk, för att vara exklusiv maträtt med kalvkött, färska salviablad, citron och vin.

Kalvkött med Marsala sås Detta är den uppgraderade kalvköttet Marsala 2.0, gjord med kalvkött i stället för kotletter. Receptet är speciellt nog för en middagsfest.

Kalvkotlett med citron, vitlök och kapris Den läckra citron- och kapersåsen innehåller torrt vitt vin och färsk citronsaft. Skålen tar inte mer än 30 minuter att förbereda och laga mat, börja sluta.

Osso Buco Detta är en klassisk italiensk förberedelse gjord med kalvkött, grönsaker och örter. Den braised kalvköttet är överraskande lätt att fixa och laga på spisen.

Kalvkött med svampar Kalvkött och hackade svampar klarar sig i denna härliga köttfärsloft. Känn dig fri att göra brödet med en kombination av nötkött och kalvkött, eller gör det med ungefär två tredjedelar kalvkött och en tredjedel slipad fläsk för en saftigare bröd.

Traditionell holländsk grönsaksoppa med kalvköttbullar Denna läckra holländska soppa har jordkött köttbullar. En mängd olika grönsaker går in i denna soppa, inklusive broccoli, sparris, morötter, purjolök, blomkål och rop.

Kalvkött Parmesan Denna klassiska kalvköttparmesan är fantastisk serveras med varma kokta nudlar eller spagetti.

Kalvkoteletterna är panerade, stekt, och sedan är de kort bakade med tomatsås och ost.

Parmesan med en skål med en skål Denna lätta och enkla kalvkött Parmesan är färdig i ugnen ovanpå varmkokad spaghetti.

Kalvkött och paprika Lean kalv är stekad med färska svampar, paprika och tomatsås.

Kalvskallopin med citron Det blir inte mycket lättare än detta! Lägg till en sallad eller några färska arugula, och du får en aptitretande måltid på mindre än 20 minuter.

Louisiana Grillades och Grits Använd mager nötkött biffar eller kalvkött i denna klassiska Louisiana brunch maträtt.

Kalvkaka eller Burgers Citronsaft och ett streck muskotnöt tillfogar smak för dessa kalvkockburger. Burgarna är belagda med bra brödsmulor innan de stekas. Servera i smörgåsar om du vill.

Kalv med citron och svamp Detta är ett lätt kalvkött recept med en god blandning av vitlök, citronsaft, rosmarin och persilja.

Kalvköttet och svampen gör en spektakulär presentation med nybakad broccoli.

Kalvköttsteg Recept för långsam kokvidd Denna crockpotkålspannrök är ett utmärkt sätt att laga kalvkropp.

Kalvkött Scaloppini med svampar Kombinationen av tomater, svamp och kapers smaker dessa kalvkötta perfekt.

Kalvlökar med karamelliserade lökar Karamelliserade lökar och lite färsk vitlök ger smaken till dessa läckra kalvkött. De extra speciella kalvköttens biffar är smalare än andra nötköttskivor.

Easy Grilled Kalvkoteletter Dessa kalvkoteletter grillas till perfektion med enkla kryddor och färskhackad timjan.

Klassisk kalvkött Piccata Denna 30-minuters kalvkött är en enkel men imponerande maträtt.

Enkla kalvkötta De här kakorna är kokta med en panko-krumbbeläggning.