Bartenderens trädgård

De färska Cocktail Ingredienserna kommer från trädgården

Färskt, friskt, friskt ... du kommer att höra mixologer hela tiden prata om färska ingredienser. Använda färskpressad juice , garnerar i topp och färska örter gör annars "anständiga" cocktails spektakulära och du kan inte få något fräschare än att odla frukter, grönsaker och örter i din egen trädgård.

Om du tittar på de tusentals cocktail recepten som finns finns det många möjligheter för trädgårdsmixare och garneringar.

Att plantera en Bartender Garden är bara ett sätt att anpassa och förbättra din drickupplevelse . Om du trivs i trädgården, finns det ingen anledning att inte utforma en del av dina planteringar kring dina dryckesförhållanden.

Jag gör detta i min egen trädgård; plantera annuals att experimentera med, perenner som är pålitliga favoriter, och väljer snabbare växande, högre utbyte eller mer smakrika sorter som fungerar bara lite bättre i drycker.

Här är några förslag på växter som du kanske vill överväga att lägga till i din trädgård som kommer att förbättra dina drinkar och hemlagad anda infusioner, siraper och andra drinkblandare. Om du har en favoritdrink eller smak, lägg till dessa växter på listan.

Frukt & Grönsaker:

Använd som garneringar, färska juicer och smaksatta infusioner.

Örter och blommor:

Perfekt för anpassad spiritusinfusion, hemlagad bitter , buskar och siraper, samt garneringar och muddling.

Håll din hårdhetszon i åtanke när du väljer växter, liksom vad som är bäst i din jordart. För helårig friskhet, plantera en behållare trädgård och ta in krukorna när temperaturen sjunker. Behållare är perfekta för örter.

Tänk också på ätbara blommor för garneringar. Var noga med att köpa blommodlingsplanter (pansies, pelargoner, etc.) att de antingen är organiska eller bekämpningsmedel och tillväxthormonfria om du ska använda dem i mat eller dryck, många är inte.