Grön Lemonade: En Läcker Kiwi Mocktail för alla

Ett högt glas limonad är en uppfriskande godis på varma dagar. När du vill ha något lite annorlunda eller speciellt, är det lätt att ge det lite pizazz. Den gröna limonaden passar räkningen perfekt och alla kan njuta av detta roliga och fruktiga gröna mocktailrecept .

Receptet är ganska enkelt. Den kombinerar din favoritlemonad med limeade tillsammans med färsk kiwi. Det samlas om bara några minuter och är en uppfriskande drink för vår och sommar .

Basreceptet är öppet för otaliga tillägg. Om du vill förvandla den till en saftig lemonad , känner du dig fri. Du kan också lägga till ett lager av subtil smak genom att använda en örtinfuserad enkel sirap (lavendel är en favorit). Om du vill, lägg av det med mousserande vatten eller din favoritklara soda .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Muddla kiwi och enkel sirap i ett blandningsglas .
  2. Tillsätt is, lemonad och limeade.
  3. Skaka bra .
  4. Stam i ett highball glas fyllt med färskis.
  5. Garnera med en kiwi skiva eller lime kil.

Eventuellt fälg glaset med grönt socker eller salt innan du lägger isen och häller drycken.

Vill du spika det?

Medan denna dryck är utformad för att vara alkoholfri, finns det ingen anledning att du inte kan spika det som du passar.

Det bästa valet måste vara en blanco tequila eftersom drycken redan har den margarita-liknande känslan .

En vodka är alltid ett bra alternativ för mocktail-till-cocktailkonvertering. Ändå vill du göra det mer intressant med en smakad vodka som citrus eller jordgubbe .

Om rom är din sommarvätska i valet , fungerar det också bra i den gröna limonaden. Stick med vita eller åldrade rum för att behålla dryckens jämnhet. Spiced rum är för mycket av en kontrast, även om kokos eller mango rum kan vara ganska roligt.

Använd den färskaste limonaden och limeaden

Lemonade och Limeade. För den färskaste gröna limonaden, ta några minuter för att göra en stor sats av både limonad och limeade. Limeade görs på samma sätt som nypressad limonad , du använder bara färsk limejuice. Dessa är perfekta att hålla i lager i ditt kylskåp och njuta av sig själv eller att blanda upp en snabb grön limonad när du vill.

Om du väljer att köpa antingen, leta efter de färskaste alternativen i butiken. Många är fyllda med överskott av sockerarter eller konstgjorda ingredienser och lämnar lite att önska när det gäller smak.

Det trevliga med att göra din egen är att du kan styra den söta sura balansen för att passa din smak. Du kan också använda sockersubstitut för att göra drycken lite friskare eller dietvänlig.

Det finns ett knep att peeling kiwi

Kiwi är roliga frukter och de är tillgängliga året runt. Nyckeln till att lägga till drycker är att ta bort den fuzzy skalan. Om du någonsin har försökt detta, vet du att det inte är lätt. Det finns dock ett genialt litet knep för att snabbt kissa kiwi som du definitivt vill försöka.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 314
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 100 mg
kolhydrater 80 g
Kostfiber 10 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)