Jalisco High Tea Recept

Tequila och iced kommer tillsammans i en fantastisk och enkel cocktail från Patron Tequila . Jalisco high tea receptet är fyllt med smak och är en uppfriskande vuxen dryck för alla tillfällen eller fest.

Den här iscocken innehåller en fantastisk mängd smaker. Du har den lilla oakinessen av en reposado tequila , den uppfriskande smaken av citronverbena-te och en kyss av söta körsbär från en imponerande dansk likör. När de kombineras är dessa smaker en glädje på gommen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en ; cocktail shaker fylld med is, kombinera alla ingredienser.
  2. Skaka bra .
  3. Spänn över frisk is i ett highballglas .

Gör Lemon Verbena Tea

Lemon verbena-te är otroligt lätt att göra och citronsmaken är uppfriskande och lugnande samtidigt. Det är också en av de bästa örtte teerna (tekniskt kallad tisane ) för ett uppfriskande iste, vilket är anledningen till att det fungerar så bra i denna cocktail.

Allt du behöver verkligen är det torkade örtet och det är en lättväxt att växa i trädgården. Många butiker lager det som en färdig tepåse eller ett lösbartste.

Den normala bryggtiden för citronverbena är fem till sju minuter i nära kokande vatten. Efter att ha spännat hela bladet eller ta bort tepåsen, placera det i kylskåpet för att svalna innan du blandar dina drycker.

Lemon verbena kan också användas i en teblandning och det är ett fantastiskt sätt att lägga till en lemonibakgrund till nästan alla te. Ta det bra med din favorit gröna eller svarta te , det är härligt med lavendel, och du hittar det gör mint te ännu mer uppfriskande. Några av dessa variationer kan blandas i Jalisco high tea.

Gör det till en pitcher

Jalisco high tea är ett fantastiskt alternativ för en krukdryck om du är värd för en liten fest. Det är bra för kakor på uteplatsen eller en sommarbrunch och kan anpassas till så stor av ett parti som du vill.

När du gör det, överväga att rampa upp tedelen i förhållande till övriga ingredienser. Att behålla lika delar av te och tequila kan få dig att hälla nästan en hel flaska tequila. Att lägga till mer te kommer också att minska alkoholhalten något från 15 procent ABV till 13 procent ABV. Detta är mer i linje med det genomsnittliga glaset vin, vilket är perfekt för avslappnad dricka och lämnar inte dina gäster tipsiga.

För en 60-uns kruka, häll följande: 20 uns (2 1/2 koppar) tequila, 25 ounces (3 1/8 koppar) citron verbena te, 2 1/2 ounce Cherry Heering, 5 oz enkel sirap och 1 uns lime juice.

Justera likör, lime och sirap för att passa din smak. Detta bör lämna tillräckligt med utrymme för att lägga till is precis innan du serverar den.

Om du vill göra det till ett mousserande te, lägg bara till en liten klubb soda eller någon annan klar, lätt flavored soda för att ersätta en del av teet. Fem uns skulle vara ett bra ställe att börja.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 244
Totalt fett 6 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 612 mg
kolhydrater 45 g
Kostfiber 5 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)