Tips för att göra cocktails med meloner

Drycker blandade med vattenmelon, honungsdocka, cantaloupe eller melon-smakad spritdryck

Melon cocktails är både imponerande och läckra, särskilt på de varma sommardagarna . Dessa uppfriskande drycker kan använda färsk melonsaft, bitar av vattenmelon, cantaloupe eller honungsdug eller en melonsmakad sprit. De är alla ganska läckra och inom recepten hittar du variationer på mojitos, margaritas, daiquiris och spikad limonad.

Medan du kan njuta av melonlikör som Midori eller melon-smaksatt vodka året runt, finns det något att säga om drycker som använder färska frukter.

Om du hittar dig själv med kvarvarande melon i sommar, använd det som en ursäkt för att blanda upp några bra drycker.

Färsk Melonsaft

Oavsett sorten är meloner fyllda med saftig godhet och det är väldigt lätt att extrahera sötjuice. Det enklaste sättet att göra det är att enkelt störa några bitar melon i botten av en cocktailskakare. Utsätt alla frön och oönskad massa och du är redo att blanda saften till en cocktail.

Ett annat alternativ är att avlösa bitar melon och bearbeta dem i en elektrisk juicer eller mixer . Den senare kommer att producera mer av en puree, men det fungerar överraskande bra för de flesta drycker. Du kan också köra puréen genom cheesecloth eller en fin mesh-sil för att avlägsna mer av massan.

Juicing any leftover melon är ett perfekt sätt att bevara frukten efter din sommar picnics. Flask bara saften under en tät försegling och förvara den i kylskåpet. Var noga med att dricka den inom en vecka.

För långvarig förvaring, frys saften i isbitbunkar. När de är fasta, skjut dem ut och lagra dem i en fryspås. Dessa melon kuber är ett bra ersättare för vanlig is.

Fresh Watermelon Cocktail Recept

Vattenmelon är den mest populära sorten som används i cocktails. De gör en fin gommenrengöring efter en stor måltid och är ett perfekt uppfriskande sätt att svalna på en sommardag.

Blanda upp dessa läckra vattenmeloncocktails och använd dem som inspiration för att skapa egna recept.

Färska Honeydew och Cantaloupe Cocktails

Honeydew och cantaloupe meloner är inte lika vanliga i cocktails. Men det finns några imponerande recept som använder dessa meloner , även om det bara är som en garnering.

Melonbollar och garneringar

Ofta används inte honeydews och cantaloupes som en garnering för subtil smakförbättring. En melon baller är ett viktigt verktyg för att skapa perfekta små bollar att flyta i din drink eller lägga till en spett.

Medan du har en hel melon i huset, ta några minuter för att skapa en massa melonbollar. De kan frysas och användas som isbitar också. Det bästa sättet att göra detta så att de inte håller sig ihop är att blixten fryser melonbollarna.

  1. Lägg melonbollarna inuti en grundig bakfack i ett enda lager.
  2. Frysa dem i två eller tre timmar.
  3. När de är fasta, släng dem i en fryspås och ta ut några när du dricker.

Vattenmelon kilar gör också bra garneringar. Den gröna skallen och röda köttet ser fantastiska ut på glasets kant.

Om du är ute av rummet för att skära skallet, skär vattenmelonen i små kuber, lägg dem till en spett och vila på glaset.

När du skär kilar, se till att de är små och tunna. De måste vara en lämplig storlek för glaset, så håll dem omkring en tum eller två. Dessa kan också frysas och användas senare, med samma snabbfrysningsmetod som rekommenderas för melonkulor.

Melon-smaksatta drycker

Midori är överlägset den mest populära och välkända melonsmakade vätskan och det finns ett antal cocktails som kräver elektriska gröna vätskor . Andra melondestillerade sprit är också tillgängliga.

Bolsar gör både en grönfärgad melon och rödfärgad vattenmelonlikör. Den gröna versionen kan fungera som ersättare för Midori. Bols är ett varumärke som används av Lucas Bols , en holländsk destilleri av alkoholhaltiga drycker.

De har varit verksamma sedan 1575 och hävdar att de är världens äldsta destilleri varumärke.

Om du letar efter något som är mycket mer tart, kommer DeKuyper's Watermelon Pucker att passa räkningen. Det är en rolig likör att blanda med och signaturen ingrediensen i denna gummi björn margarita .

För det mesta, om ett recept kräver en obrandad "melonlikör", är det underförstått att du kommer att använda en grönfärgad sprit som Midori. Detta är särskilt sant om dryckets namn hänvisar till färggröna , vilket ett antal av dem gör.

Du hittar också en hel del cocktail recept som kräver en melon vodka. Det är en populär smak och en handfull kommersiella märken är tillgängliga, eller du kan göra din egen. Melon-infused vodka eller en berusad vattenmelon är roligt för sommarpartier och enkelt. Om du vill kan du också använda rom.

Melon Liquor Cocktails

Den ofta ljusa färgen och den söta smaken lägger till melonlikörarnas överklagande. De kan användas i eleganta cocktails som melonplåstret eller funky party shooters som stoplighten . Ha kul med flaskorna i baren genom att utforska några av våra favoritrecept.