Top 18 Mardi Gras Recept

Som de säger i New Orleans, betyder det att de goda tiderna rullar . Mardi gras är inte bara en dag; det är en säsong. Mardi Gras säsongen körs från 6 januari - som markerar tolvte natten till fett tisdag (aka Mardi Gras Day) som alltid äger rum dagen före Ash Wednesday.

Pre-lenten bollar och fester njöt av fransmännen i New Orleans redan på 1700-talet. Förbudet av spanska i slutet av 1700-talet återupptogs inte firandet till 1823, 20 år efter att USA antog ägande. Vid 1827 blev de maskerade bollarna lagliga, och den första dokumenterade paraden ägde rum på gatorna.

Mat är ett bra sätt att fira. Med den rika Cajun och Creole matkulturen finns det många rätter att prova. Välj mellan härliga gumbos och jambalayas, smutsigt ris , pojksmörgåsar , crawfish etouffee , ostron Rockefeller , röda bönor och ris , bananerfoster , smärta perdu och nästan allt med en Creole sås ; möjligheterna är oändliga. Oavsett om du planerar en Mardi Gras firande med vänner och familj eller bara vill prova några av landets mest kända matraditioner, kommer du sannolikt att hitta något i den här listan som du kommer att göra om och om igen. Planera din Mardi Gras-meny med några av recepten nedan och låt de goda tiderna rulla!