Stovetop Salisbury biff

Stovetop Salisbury biff är så läcker och lätt. Tender Ground Biff "Steaks" simmas i en lök- och svampsås i detta klassiska recept.

Salisbury biffar är ibland gjorda av rund biff, skuren i betjäningsstorlekstycken och pundad tills de är mjuka. Köttet beläggs sedan med kryddat mjöl, brunat och kokt i timmar.

Det här är en snabbare version av nötkött. Det är typiskt som köttfärs , men är starkare smakat och serveras i portioner som är individuella biffar.

Servera detta recept på potatismos för att suga upp den underbara såsen. Du kan också servera det på pasta eller till och med polenta, men potatismos är det klassiska ackompanjemanget och min favorit. Detta recept är det ultimata i komfortmat.

Jag älskar att servera detta recept med en enkel rätter av smörgås, och jag lägger alltid till en grön sallad i menyn för smak, temperatur och textkontrast. Kasta salladens grönsaker med skivad avokado och körsbärstomater och topp med en italiensk dressing. Till dessert skulle brownies vara underbart.

För en sparkad version av detta recept, se Spicy Salisbury Steak.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en medium skål, kombinera ägget, krackkrummor, 2 matskedar mjölk, lök soppa mix, marjoram, salt och peppar och blanda bra. Tillsätt markbiffen och mixa försiktigt med händerna för att kombinera. Forma biffblandningen i 4 runda eller ovala patties.

Smält smöret i en stor stekpanna över medelvärme. Tillsätt lök och vitlök. koka och rör om tills det är mjukt och något brunt, ca 6 till 7 minuter. Ta bort lök och vitlök från stekpannan.

Tillsätt markbiffen "biffar" till stekpannan och laga mat på första sidan tills de kan flyttas, ca 4-5 minuter. Vrid försiktigt och bruna köttet i 2 till 3 minuter på andra sidan. Ta bort pattiesna från stekpannan.

Återlämna lök och vitlök till pannan tillsammans med ostörd svamp, buljong, soppa, mjölk och Worcestershire sås. Rör om att kombinera och sätta i en simmer.

Sedan försiktigt tillbaka "biffar" till stekpannan. Simma, avtäckt, i 8 till 10 minuter tills köttet är ordentligt kokt till 160 ° F. Servera över hett kokt ris, potatismos eller kokta nudlar.