Smärta Perdu - New Orleans Style French Toast

Denna smakfulla smärta perdu - eller förlorat bröd - är en läcker New Orleans fransk toast. Denna version bakas i en het ugn, vilket innebär att den är lagad på en gång i stället för i partier.

Använd dag gammalt bröd i detta läckra franska toastrecept; rik brioche eller challah, baguetter, franskt bröd , italienskt bröd eller surdeg är alla bra val.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 400 F. Smör ett bakplåt med rikedom.
  2. Ta bort skorpor från brödskivor; kassera eller reservera för en annan användning. Ställ bröd åt sidan.
  3. I en liten skål slår ägget med salt, socker, mjölk och vanilj. Häll i platta bottenskålen tillräckligt stor för att rymma några skivor av brödet. Sätt brödskivor i skålen för att suga upp några av äggblandningen, några i taget. Vänd med en spatel och låt dem suga på andra sidan, men inte för länge, eller de kommer att vara för mättade och svåra att vända. Ta försiktigt bort de bröda brödskivorna till det smörda bakplåten och fortsätt med de återstående brödskivorna. Sked eventuell kvarvarande äggblandning över skivorna.
  1. Placera bakplåten i den förvärmda ugnen; baka i 15 till 20 minuter, vrid efter de första 10 minuterna för att brinna på båda sidor. Servera omedelbart med smält smör och din favorit honung eller sirap.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 216
Totalt fett 11 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 243 mg
Natrium 230 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 1 g
Protein 11 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)