10 stora blandade cocktails att njuta av i sommar

Made-From-Scratch Recipes för dina frusna favoritdrinkar

Sommar är här och det är dags att starta mixern och skapa en stor frusen cocktail. Från Margarita till Daiquiri , är några stycken smokiga smaker över vår lista över favoritfavoriter och de är väldigt lätta att göra från början.

Det finns tillfällen då blandade drycker verkar som mer besvär än vad de är i verkligheten - fråga bara bartendern som rullar ögonen när du beställer en annan runda jordgubbar Daiquiris. Men frusna drycker är faktiskt ganska lätta och kräver bara lite mer ansträngning än att skaka upp någon annan cocktail . Om du kan trycka på knappen på en mixer, så har du det här.

Hur lätt är det att piska upp en blandad dryck?

Oavsett smak eller sprit, behöver du bara några ingredienser för den genomsnittliga frusna cocktailen:

När du har lagt dina ingredienser ut på baren eller köksdisken, slänga allt i mixern, säkra locket och tryck på knappen. Det är det, verkligen!

Favorit Frysta Cocktails

Cocktail recepten nedan är bland de absolut bästa frysta cocktailsna du kommer att blanda upp. Det finns inga exotiska ingredienser att jaga, inga speciella knep och inget fluff eller väsen. De är helt enkelt bra drycker fyllda med färsk smak som du kan blanda på mindre än fem minuter.

Av alla dessa skäl är recepten i den här listan bland de mest populära bland tusentals blandade drycker som du hittar. De har släckt dryckarnas sommarstörstor i åratal och är de perfekta introduktionerna till frysta drycker.

När du har perfekt din personliga blandningsteknik (och alla har ett eller två tricks), bygga upp dessa recept och ha kul att experimentera med ingredienser. Kasta i en ny frukt, lägg till ett stänk av juice eller lite krydda, byt ut spritet. vad du än vill göra.

När allt blir whirled tillsammans i en mixer, är det svårt att göra en riktigt dålig drink, så ha kul med det.