Love Potion # 9 Cocktail Recept

Det finns ingen garanti för att denna cocktail är en kärleksdryck av något slag och det är nog inte Madame Ruths magiska skott. Men jag kan garantera att det inte ser ut som indisk bläck eller luktar det som terpentin.

En av de trevliga sakerna om denna kärleksdrinkcocktail är att den bara har 1 1/2 uns sprit, så det är en mild, lågsäker dryck som är utsökt. Det finns några sätt att du kan anpassa den för att göra den till din egen också.

Denna kärlekpotion # 9 är egentligen en riktigt god frusen cocktail , speciellt med jordgubbsvodka och ett chokladrunda glas .

Hitta fler tips under receptet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en mixer .
  2. Blanda tills slät.
  3. Häll i ett kyldt margarita glas .
  4. Garnera med en jordgubbe.

Fler tips för att göra en kärlekspotion # 9

Om blandningen är för tjock, tillsätt lite mjölk tills drycken är den konsistens du gillar. Om det är för tunt, lägg till is eller glass.

Receptet rekommenderar vit creme de cacao eftersom drycken kommer att behålla de rosa färgerna från jordgubbarna.

Det finns många andra chokladlikor tillgängliga, men du bör vara medveten om att de mörkare kommer att göra blandningen ser lerig ut. Detta är inte dåligt, nödvändigtvis, för att en av de bästa versionerna jag har haft av Love Potion # 9 var gjord med Godiva likör och den rika chokladen gjorde upp för färgen. Godiva gör också en vit chokladlikör.

Medan klar vodka är bra i denna cocktail har jag funnit att antingen jordgubbar eller vaniljvodkas är bättre. Båda smaksatta vodkas är lättillgängliga på marknaden och det är också en lätt infusion att göra hemma också. Du behöver bara tillåta 3-5 dagar för att göra infusionerna.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 252
Totalt fett 6 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 35 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 4 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)