7 Köptips för "Flaska Cocktails"

Om du kommer att fuska, gör det rätt

Vätskaffärshyllorna är fyllda med förblandade Margaritas, Daiquiris och en mängd andra cocktails som redan är blandade och förpackade i en bekväm flaska. De flesta av dem behöver inte ens en andra flaska sprit, allt du behöver är inuti.

Medan dessa "färdiga drycker" (RTD) cocktails kan vara frestande på grund av deras bekvämlighet, de flesta av tiden lämnar de mycket att önska.

Detta är särskilt sant när man lägger huvudet mot en nyberedd cocktail.

Det finns dock några undantag och om du ska ta den enkla vägen hittar du några tips som är användbara för att hitta en bättre flaska cocktail.

# 1: Var inte billig

Det är frestande att spara några dollar på en "cocktail" som låter dig bara hälla och dricka. Det är trots allt en del av överklagandet av dessa drycker. Men om du försöker bestämma om du ska spara $ 5 på en RTD-daiquiri, bara gaffel över och köp det dyrare alternativet. Du kommer att tacka dig i slutändan.

Eller vi kan säga det här: Tänk på de pengar du sparar genom att hoppa över rom, limejuice och enkel sirap som behövs för att göra en autentisk Daiquiri. Oh vänta! Det är allt som går in i en skräddarsydd Daiquiri ? Några av våra favoritcocktails är mycket enklare än marknadsförare av FoTUer gör dem till en. Du kanske vill påminna om det nästa gång du är i spritbutiken.

# 2: Kontrollera etiketten för alkohol

Vissa flaska "cocktails" bedrar om de gör eller innehåller inte sprit. Många är bara smaksättningsmixen och du måste lägga till rom, tequila eller vodka själv.

Om en flaska innehåller sprit kommer det ofta att säga det högt och tydligt - "Tequila är redan inuti!" Få saker är så besvikliga att det inte finns någon sprit när du kommer hem och din spritkåpa är annars bar.

Om du har en välsorterad bar och bara letar efter en enkel blandning, är några av de alkoholfria drinkblandningarna bra att hämta. Rörelser är ett märke som rekommenderas starkt. Dessa smakar bra och låter dig gå på hylla på din basanda eller experimentera med, säger rom i en kosmopolitisk eller tequila i en Citron Drop .

Köp Stirring Cocktail Mixers på Amazon

# 3: Undvik de krämmande blandningarna

Allvarligt kan detta inte stressas nog. Med undantag för Kahluas Mudslide och deras andra mjölkiga RTD, är dessa nästan garanterade katastrofer i en flaska.

Jag minns en fest där en blekrosa vätska konsistensen av Pepto Bismol passerade runt (det var tvungen att ta på sig den rosa ekorren eller något sådant). Det var inte en bra upplevelse för alla som tog en drink den natten. Det finns många bra tider att säga "nej" och det är en av dem.

# 4: Stick med märken som kan göra det rakt

Med detta menar jag att om du ska gå på det enkla sättet väljer du ett varumärke du litar på och som har rykte för att göra för destillerad sprit i första hand. Anmärkningsvärda anda producenter som 1800 Tequila och Charbay börjar med en bra bas. De brukar också använda högkvalitativa blandare som inte kommer att försämra sin ursprungliga produkt.

Du kommer att upptäcka att FoTU produceras av företag som inte är i andaverksamheten (inklusive de från kedjan restauranger) är mycket nedslående.

# 5: "Bucket O" Cocktail

Vin i en låda kommer ut ur skuggorna och fixar sitt en gång förtrollade rykte. Det finns några imponerande boxade viner tillgängliga idag. Samma sak kan inte sägas för "bucket o" cocktail. "

Du har sett dem: de är ofta margarita-blandningar som är förpackade i en glasspiggliknande behållare, komplett med bekvämt bärhandtag. Du kan skopa den i ditt glas eller kasta den i en mixer och dricka bort.

Det är söt och vissa kan hävda att det är smart marknadsföring. Jag kommer att argumentera för att majoriteten är underpar, vissa kan till och med vara på gränsen mot äckligt med en alldeles för söt, kiddie Kool-Aid-typ av smak. Vi är vuxna och det är dags att dricka som vuxna.

Att dyka upp på en fest som bär en hink säger "Jag är billig och bryr mig inte om vad vi dricker."

Medan vi är på ämnet kan du gissa vad du behöver för att göra en riktig Margarita ? Det är en annan dryck med tre ingredienser: tequila, triple sec och limejuice. Det skakar på mindre än två minuter och din hand kommer inte att bli klibbig från att skopas ut ur den hinken.

# 6: Konstgjorda ingredienser?

Här är en annan genväg som vissa märken gillar ta, de kommer att gå med konstgjorda ingredienser och färgämnen för att göra deras produkt verkar mer tilltalande. För det mesta blir de över sötade och ser bara bra ut, vilket ger dig en önskan om "fräsch" smak.

Vi ser det hela tiden i bekvämlighetsmat och drycker och det finns en rörelse mot det på den bredare marknaden. Om du undviker onaturliga saker i dina livsmedel, behåll samma standarder för dina drinkar . Detta kommer säkert att begränsa dina alternativ, och ärligt talat är du förmodligen bättre med att blanda din egen cocktail.

# 7: De "Ritas" i en burk

"Margaritas" i en burk, de låter bra, eller hur? De är också överallt, inklusive nästan alla bekvämligheter och mataffärer du går in i Amerika. Trots namnet är det inte margaritas (eller daiquiris eller vad de hävdar vara). Dessa är maltdrycker, inte konserverade cocktails.

Visst kan Bud Light Lime-A-Rita smaka som en margarita, men det är bara kalkens smakämne som pratar. Denna dryck är gjord av "malt korn, spannmålsprodukter, jäst, humle, smaker och sötningsmedel." Dessa sötningsmedel är ofta hög fruktos majssirap och Straw-Ber-Ita är smakad med "derivat av äkta jordgubbar" (vad det än betyder). Det är gjort som öl och ingen sprit är inblandad.

Vad är det enda kravet på alla margaritas ? Tequila. Du kommer att vara svårt att hitta en imitation "margarita i en burk" som innehåller agavebaserad sprit .

Oftast är dessa drycker väldigt söta, men de kan också vara ett uppfriskande alternativ till öl på en varm dag på stranden. De är låga i alkohol ( ca 8% ABV, men det är starkare än Bud Light ), så de kan få plats under vissa omständigheter om du gillar dem.

Men de är inte margaritas eller ens nära relaterade till en cocktail förutom att de innehåller alkohol.

Slutliga tankar på flaska cocktails

Bekvämlighet är trevligt ibland och det finns några relativt imponerande flaska cocktails eller "bara lägga till vätska" drinkblandningar tillgängliga. Men som du kanske har märkt, är jag en stor förespråkare för en nybyggd cocktail. Argumentet att en bra cocktail är svår att göra är en av de största myterna i världen av vuxna drycker. De är enkla och skillnaden i smak är värt en extra minut av din tid.

Om du vill köpa färdiga drinkar, handla du klokt, läs etiketten försiktigt och betala lite mer för färre konstgjorda ingredienser och en renare smak. Eller köp en alkoholfri drinkblandning och lägg till din egen sprit. I det minsta ger detta dig lite mer kvalitetskontroll över dina drycker.