5 steg för att skapa de perfekt blandade cocktailsna

Lär dig hur man gör de bästa frusna Margaritas och Daiquiris

Blandade cocktails är en bra behandling och ett roligt tillskott till fester, särskilt på sommaren. Det kan vara svårt att få konsekventa resultat först, men några tips hjälper dig att skapa bra margaritas och daiquiris varje gång.

Att blanda perfekta cocktails gång efter gång tar övning och en tålamod som snabbt kan läras. Det är väldigt lätt att göra en tjock cocktail och lika lätt att göra en soppa.

Dessa tips kommer att gå dig igenom processen att blanda stora drycker hela sommaren .

5 steg för perfekt blandade cocktails

 1. Tillsätt vätskor, juice och frukt till mixerns kanna och blanda tills den är blandad. Genom att göra detta innan du lägger till is säkerställer du att dessa ingredienser blandas ordentligt innan mixern går på jobbet på isen.
  • Skölj frukt under rinnande vatten och ta bort eventuella stammar eller hud. Haka i bitar på ca 1 tum.
  • Skölj örter och tår i mindre bitar , ta bort eventuella stammar.
  • Om den inre delen av bländarens lock är avtagbar gör den en bra mätbägare. Lär dig var du ska fylla den för ett skott tequila eller rom och du kan förhindra att dina drycker är för svaga eller för starka.
 2. Lägg till knäckt is. Mindre is är bättre, så börja med ca 1 kopp per drink. Du kan alltid lägga till mer is senare i blandningsprocessen om du upptäcker att drycken är för vattnig.

  • Börja med sprickad eller krossad is eftersom kuber beskattar motorn utöver vad som är nödvändigt och kan förkorta mixerns motor och blad.
  • Om du har en hård blender kan det vara att kunna hugga isen åt dig.
  • En Lewis väska är ett enkelt sätt att krossa isbitar och det är en liten, värdig investering för din bar.
 1. Säkra locket på kannen och börja blanda långsamt. Här är pulsläget till nytta eftersom du kan starta och stoppa motorn i korta sprickor för att hugga några stora ingredienser och is.
 2. Bygg upp hastigheten. Arbeta genom blandarens hastighetscykler steg för steg för de smidaste, chunk-free frozen cocktailsna.
 1. Kolla in resultaten. När du märker att mixern inte längre låter som om det spricker stora bitar av is bör du kontrollera dryckens konsistens.
  • Öppna locket när motorn har slutat och rör om med en skedsked (den långa axeln är den perfekta längden för att nå botten). Om du märker stora bitar vill du upprepa steg 3-5 tills de är alla blandade.
  • Om blandningen är för tunn och vattnig måste du lägga till mer is och blanda igen.
  • Om blandningen är för tjock, lägg till en av dina flytande ingredienser och blanda om. Börja små eftersom det är lätt att upprota balansen och göra den för vattnig (vilket innebär att du behöver mer is och cykeln fortsätter).

Några slutliga tips för att blanda cocktails