Rock Hummer Cocktail Recept

Det finns några olika cocktails som använder namnet Rock Lobster. Du kan välja mellan en banan-tung blandad drink , en whisky highball med hallon och tranbär, eller ett par roliga festbilder. De är alla ganska läckra och det är säkert att vara en Rock Hummer för alla humör du är i.

Den frusna Rock Hummer är en härlig blandning av fruktiga smaker. Det är mycket tropiskt och har två typer av rom . Kokosnötrom blandas i drycken och mörkt rom floder på toppen. Frukten inkluderar banan (likör och fräsch), ananas, apelsin och granatäpple .

Detta är en rolig frusen dryck för dina sommarblender äventyr och det är en bra att leka med. Om du gillar lite mer kokosnöt, lägg till mer rum eller häll i någon kokosmjölk eller grädde. Ett extra skott av ananas ger det en bra boost och för en drink som är lite sötare, ramla upp grenaden. Ha det roligt och gör det själv.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll alla ingredienser utom det mörka rummet i en mixer .
  2. Blanda tills slät .
  3. Häll i ett kylt highballglas .
  4. Flyta det mörka rumet på toppen genom att långsamt hälla det över baksidan av en spetssked.

Välja spritdryckerna

Kokos rum. För många drinkare betyder "Coconut rum" Malibu . Medan det är ett bra val, tänk på att utforska dina alternativ eftersom det finns några bra tillgängliga. Brinley Coconut är en favorit för många rum fans och Cruzan, Caruba och Don Q är bra att försöka också.

Bananlikör. Förteckningen över tillgängliga bananlikörer är kort eftersom det inte är en av de vanligaste smakerna för drycker. Leta efter 99 Bananas Schnapps eller Bols Creme de Banana eftersom dessa är två av de bästa alternativen.

Dark Rum. Du hittar en hel del mörka rum alternativ som finns i alla spritbutiker. Det är mycket vanligt att använda Myers Dark Rum för en flottör, men du kan också ge Gosling Black Seal Rum eller Whalers Original Dark ett försök. Någon av dessa kan bli din go-to-floater för tropiska cocktails som Mai Tai också.

Mer Rock Hummer Drycker

Som nämnts finns det några olika drycker som går under namnet Rock Lobster. Om du inte är i stämningen för den blandade kan du prova en av dessa.

Rock Hummer på klipporna. Ett mycket populärt Rock Hummer-recept serveras på klipporna i ett highballglas. För att göra det, häll 1 1/2 uns varje hallonlikör och Crown Royal whisky , lägg sedan till 3 ounce tranbärsjuice och rör om.

Varje hallonlikör kommer att fungera: Chambord och DeKuyper Razzmatazz är två populära alternativ.

Rock Hummer Shots. Raspberry Rock Hummer kan också göras till en festspelare . Det finns ett par unika skott som flyter runt som också går av det här namnet.

En är mycket liknande och blandar lika delar Southern Comfort , amaretto och tranbärsjuice. Skaka och spänna detta i ett skottglas.

Den andra är helt annorlunda än någon annan Rock Hummer. Den här frågar dig att laga i lika stora proportioner irländsk kräm , amaretto och vit creme de cacao . Se till att flyta dem i den ordningen eller lagren fungerar inte

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 787
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 7 mg
kolhydrater 71 g
Kostfiber 3 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)