Fryst Jordgubb Margarita Recept

Jordgubbe Margarita är en av de mest populära av de smakrika margarita cocktailsna . Detta är förståeligt eftersom det är en läcker frusen cocktail och ett bra sätt att svalna på en varm sommardag.

Receptet är mycket enkelt och kräver bara några ingredienser, varav ingen är svåra att komma med. Börja med att välja en bra tequila. Blanco (eller silver) tequilas är ett perfekt val eftersom de har en sann agave smak och det finns många alternativ som är rimligt prissatta . Det är verkligen ingen anledning att använda din bästa tequila här eftersom jordgubbarna har en så stark smak.

Bären är en annan sak. När jordgubbar är säsong, rekommenderar jag starkt att använda färsk frukt eftersom du inte bara får en sann jordgubbsmak, utan kan använda några rester för att skapa vackra garneringar. Var noga med att tvätta bären och skära av stammarna innan du slänger dem i mixern.

Hitta fler tips under receptet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en mixer .
  2. Blanda tills slät.
  3. Häll innehållet i ett kyldt margarita glas .
  4. Garnera med en jordgubbe.

Fler tips för att göra en bra jordgubbe Margarita

Om du vill ha en jordgubbe Margarita under lågsäsong, är frysta jordgubbar lätt tillgängliga året runt . De gör en lika god dryck och är mycket lätta att arbeta med.

En av de bästa delarna om detta och någon frusen cocktail är att du enkelt kan anpassa den för att passa din personliga smak.

Om det här receptet är för kokt för dig, skära på spritet (kanske 1 ounce tequila och 1/2 ounce varje trippel sek och limejuice). Om du vill ha fler bär, lägg bara till mer till mixern.

Du kan också blanda den med din favorit konsistens genom att lägga till mer is för en tjockare dryck och använda lite mindre för en tunnare dryck.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 264
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 5 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 4 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)