12 Förfriskande och Imponerande Iced Tea Cocktails

Tea Time möter Cocktail Hour

Te ser ut som ett antal cocktail recept och många av våra favoriter är smakfulla, spiked tar på iste. Dessa enkla och glädjande drycker är det perfekta sättet att kombinera cocktailtid med te tid. Från sprudlande söta te till fina little tea martinis, har du massor av kul att utforska recepten.

Tips för Tea Cocktails

Skönheten i tecocktailen är att den snabbt kan anpassas genom att välja en typ te eller en annan. Kanske kan du njuta av ett visst grönt eller svart te eller kanske lavendel eller citrongräs tisanes är dina skyldiga nöjen. Gärna experimentera med något av dessa i något dryckrecept. Beviljas, inte alla te kommer att fungera i varje drink men för det mesta är valet av te öppet för tolkning.

Det är också viktigt att vara uppmärksam på tebrödstider och temperaturer för att maximera smaken av dina tedrycker. Det bästa du kan göra är att följa bryggtiden på tepåsen du använder. De har det spikat, så var uppmärksam och du får alltid en perfekt brygga att blanda med.

Du kommer också att få de flesta smakerna från ditt te om du använder den traditionella hetbrödsmetoden. Men du behöver kyla det innan du gör en kall cocktail. Det snabbaste sättet att göra det är att placera det bryggda teet i frysen i några minuter. Du kan också placera en tefylld behållare i ett isbad för en snabb chill eller sticka den i kylskåpet om du har några timmar att spara.