Vegan Pumpkin Cupcakes

Dessa är några av mina absoluta favorit veganska muffins - pumpan håller dem fuktiga utan att göra dem täta, och höstkryddorna är alltid en behandling.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F. Rör en 12-kopps muffinform med pappersfodral och lägg åt sidan.
  2. I en liten kopp kombinerades mandelmjölk (eller sojamjölk) och vingear. Låt blandningen vila i 5 minuter.
  3. Blanda ihop en blandningskål med mjöl, bakpulver , natron , sockerarter, kanel, ingefära, muskot och salt. Avsätta.
  4. Blanda i en annan blandningsskål, pumpa-ren, canolaolja, vanilj och mandelmjölksvinägerblandning. Tillsätt de våta ingredienserna i torr, blanda tills de bara kombineras. Dela upp smeten i kopparna och fyll på varje fodra ungefär ¾ full. Baka i 16 till 20 minuter, eller tills en tandpetare sätts in i mitten av en muffa som är renast. Låt muffinsna svalna helt innan det frostas med vegansk gräddeost .

** Detta recept är lämpligt för mjölkfria, äggfria och veganska dieter, men som med något recept som är avsett för personer med allergier eller kostbegränsningar, se till att läsa alla näringsmärkta etiketter noggrant för att se till att det inte finns några dolda mejerier -levererade ingredienser (eller andra allergener, om dessa gäller för dig).

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 197
Totalt fett 13 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 7 mg
Natrium 251 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)