Njut av en fantastisk mango Margarita Recept din väg

Mango är en fantastisk smak för cocktails och det kommer till liv i en Mango Margarita. Detta är en perfekt uppfriskande sommarcocktail som kommer med alternativ. Du kan göra det med antingen färsk mango eller din favorit mango likör och välja att skaka den eller blanda den.

Någon bra Mango Margarita börjar med tequila. Välj en anständig blanco tequila eller, om du är på humör för en uppgradering, en lite åldrig reposado. Du kommer också vilja ha färsk limejuice till hands för antingen recept eftersom det lägger till en fantastisk zing till dryckerna.

När du har dessa två element är det dags att välja ditt recept. Den första är en enkel dryck med tre ingredienser som tillför mangolikör till tequila och lime. Den här skakas och serveras , vilket gör det till en snabb och snygg cocktail som är perfekt för alla tillfällen.

Naturligtvis är frysta margaritas också en glädje och mango råkar bara vara en perfekt frukt för den. När du spionerar plump mango på produktmarknaden, ta ut mixern och ge det andra receptet ett försök.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktail shaker med is.
  2. Skaka bra .
  3. Stam in i ett kyldt margarita glas .

Fler tips för att göra en mango Margarita

Mangolikören. Visserligen är mango inte den vanligaste smaken för likörer , men det finns några fina alternativ tillgängliga. En som kommer starkt rekommenderas är Marie Brizard Mango. Detta har en uppfriskande fruktsmak och är bara söt nog för att få denna margarita i balans.

Fäst glaset. Att lägga en sockerfälg i glaset är en fantastisk idé för alla margarita och det är väldigt enkelt att göra. För att spela av mango, överväga att lägga lite kontrast till fälgen.

En liten kanelsocker det är ett bra alternativ och kan göras genom att blanda lika delar socker och mark kanel. En annan idé är att använda något kryddigt som Tajin Fruit Seasoning, som vi ofta använder för Tamarind Margarita .

En Garnering och Extra Kick. En skiva av mango för garnering är alltid en bra touch också. Du kanske också vill lägga till ett streck eller två av varm sås till antingen recept för att lägga till en liten spark. Mango är den perfekta fräschparingen för kryddiga paprika, så om du är en fan av varm och kryddig, ge det här ett försök.

Fryst Mango Margarita Recept

När du är på humör för en fantastisk frusen margarita som bara är en liten exotisk, är detta Mango Margarita recept ett utmärkt val. Det här receptet gör två drycker, så var noga med att dela den med din vän. Om du känner dig självisk, häll en drink och frysa resterna tills du är redo för andra omgången.

För att göra drycken: Skal och tär 1 1/2 koppar mango och hugga dem lite mer i mixern. Tillsätt 3 uns blanco tequila, 1 uns apelsinlikör , 2 uns färsk limejuice, 2 matskedar socker och 2 koppar is. Blanda tills mjuk, häll sedan i två margarita glasögon och garnera vardera med ett limehjul .

Om din margarita är för tjock, sätt lite mer av en av vätskorna och blanda igen. För smal? Kasta i några fler isbitar eller mangobiter. Gör dessa justeringar i små mängder tills du får den perfekta konsistensen för dig.

Nya Mango Tips

Färska mango finns året runt eftersom olika sorter från olika länder kommer till säsong vid olika tillfällen. Men tiden för att hitta de bästa erbjudandenen är typiskt på våren. När det händer, var god att bevara några för alla dina sommar margaritas.

För att frysa mango, skära varje skalad frukt i kuber och lägg dem ut platt på en bakpanna. Skydda med plastfolie och frys i 24 timmar. Placera dessa frysta mango kuber i en plastfryspåse och lagra tills det behövs. Skönheten i detta är att du kan ta bort lika mycket mango som du behöver för varje drink.

Du kan också använda färsk mango för att göra din egen likör eller muddla bitar i den skakade cocktailen när de har tinade ut.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 25
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 2 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)