Kasta en Thai Style Cookout BBQ Party

Stor Grillning från thailändsk kök!

I år, snälla din familj och vänner genom att ha dem över för en annan typ av cookout. Här hittar du recept för läckra thailändska aptitretare, lära dig att skapa äkta thailändsk satay, plus du kommer att upptäcka ett enkelt sätt att laga grönsaker direkt på grillen - ett recept som är lika hälsosamt som det är gott. Lägg till en cool thailändsk drink och en exotisk thailändsk efterrätt, och du har en utomhusfest som är uppfriskande ny, rolig att göra och smak-sensationell!

Aptitretare

Thai aptitretare är avsedda att väcka sinnena för maten som följer. För en lätt aptitretare kan du göra på grillen, prova den här gourmetrestaurangen:

Smårätter

Följande sidrätter är fantastiska för en grillfest eller cookoutfest:

Efterrätt

Gör en ny thailändsk efterrätt för att slutföra din grillfest. Dessa fantastiska dessertrecept kommer att skicka dina vänner borta, känna sig mätta och mycket glada.

drycker

Koppla denna måltid med en fantastisk thailändsk festdrink : Thai Mango Passion Cocktail.

Denna dryck är väldigt lätt att göra, men är så vacker att det ser ut som ett proffs!

För en alkoholfri dryck , fyll i en stor mängd thailändsk Iced Tea. Det är lätt att röra upp, kan göras upp till två dagar i förväg och går bra med alla thailändska rätter som rekommenderas här.

Extra

För att skapa en thailändsk atmosfär för din fest, gör det här enkelt i thailändsk stil med friska blommor och ljus. Ställer in rätt humör och ser bra ut antingen inomhus på din matbord eller ute på ett däck, speciellt på kvällen! Njut av!!