Slow Cooker Beef Recept

Topprankade recept för nötköttskivor, korta revben, roster, biffar och mycket mer

Perfekt Beef Stew Denna klassiska biffgryta är allt du vill ha i en biffgryta, och det är så lätt att förbereda och laga mat i långsam spis.

Lätta, långsamma kokar korta ribbor med rött vin Dessa läckra, smorda i munnen-nötköttens korta revben är lätta att förbereda och laga i den långsamma kokan. Ribbenna är kokta i en blandning av rött vin och köttbuljong, med extra smak från löksoppa mix.

Creamy Crockpot Swiss Steak Round Steak är långsamt kokad till perfektion med en enkel kondenserad soppsås, hackad selleri och tomater.

Crockpot Corned Beef and Cabbage Recept Detta är en klassisk corned beef och kål middag tillagad i långsam spis.

Spicy Pepper Steak I detta recept är runda biffar långsamt kokta med kryddor, tomater och en mängd olika hackade grönsaker. Servera denna läckra maträtt med potatismos eller nudlar för en fantastisk måltid.

Slow Cooker Swiss Steak Denna version av schweizisk biff är gjord med rund stek, vitlök, tomater, köttbuljong och kryddor. Detta gör en läcker daglig måltid med potatismos och gröna bönor.

Crockpot Beef Stroganoff Den här läckra stroganoffen är långsamt kokad till perfektion med stekböna kuber, lite vitlök, svamp och gräddfil. Servera denna stroganoff med nudlar. Det är också bra med potatismos.

Hösten Grönsakssallad Stew Denna utmärkta biffgryta är gjord i crockkruven med stewbiff, lite bacon, äppeljuice och kubad hönsgrönsaker. Detta gör en underbar måltid med en kastad sallad och kex eller crusty bröd.

Tangy Beef Stew Cubed stew biff, grönsaker, tomatsås, vinäger och en mängd kryddor gör denna stew ljuvlig och unik. Denna maträtt gör en utmärkt måltid med varma kokta nudlar eller ris.

Slow Cooker Short Ribs Burgundy Dessa smaksatta, benfria, korta revben får sin perfekta smak från rött vin och köttbuljong blandat med packad såsblandning, och de är snabba och lätta att förbereda och laga mat i långsam spis.

Crockpot grillat nötkött recept Loris läckra grillat nötkött är gjord med en stor smakande hemlagad grillsås och en chuckbröd. Skaka nötköttet och servera i smörgåsar för en fantastisk familjemål.

Crockpot Brisket With Beer I detta recept, är en biff brisket braised med potatis och morötter, tillsammans med en mängd olika örter, vitlök och rött vin eller öl.

Diane's Beef Pot Roast Det är inte konstigt att den här långa kokkärlstången är populär, den är gjord med endast 4 ingredienser. Servera den här snyggt kryddade potten med en kastad sallad och kex för en bra daglig middag.

Enkel Slow Cooker Sirloin Tips Tender och läckra örngrit tips tillagas till perfektion med kondenserad soppa, brun såsblandning och lite rött vin. Dessa nötkött tips är bra med ris eller potatis.

Potrödis med Pinto-bönor Denna lätta pottaxa görs långsamt till perfektion med pintobönor och grillsås.

Beef Stew With Red Wine Detta klassiska bräserad nötkött är en kombination av örter, stew biff, bacon och svamp, kokta med rött vin och enkla kryddor.

Öl-Braised Pot Roast Denna fantastiska Chuck Roast är långsamt kokad till perfektion med en stor provsmakning öl buljong, bacon och en mängd olika grönsaker.