Enkel Slow Cooker Sirloin Tips

Dessa långsamma kokosloppspetsar är superlätta att förbereda och smakerna är fantastiska. Prova med att använda gyllene grädde svamp soppa i receptet med brun sås blandning, men du kan använda vanlig soppsoppa eller grädde av selleri om du inte är en fläkt av svamp. Tillägget av rött vin till de bekväma ingredienserna kompletterar biff- och svampskålen och lägger till en fantastisk smak. Även om du inte använder rött vin, kommer du att älska resultatet.

Skålen är gjord med endast 6 ingredienser, räknas inte svartpeppar och två av dem är valfria.

Om 2 pund nötköttips är för mycket för din familj, är receptet lätt skalat. Eller dubbla allt för en potluck-skål eller spel dagfest.

Servera dessa läckra ledbettespetsar över hett kokt ris eller nudlar. Biff och sås smakar bra över potatismos, också!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sätt in lutningspiparna i porslinskåpet i en långsam spis.
  2. I en skål, kombinera kondenserad soppa, såsblandning, rött vin och svartpeppar. Tillsätt den malet löken och skivad svamp; blanda väl. Häll blandningen över mantelpinnarna.
  3. Täck och koka på lågt i 7 till 9 timmar. Servera med varmt kokt ris, nudlar eller potatis.
  4. Om vätskorna saknar smak efter flera timmars matlagning, spänna dem i en kastrull och minska över medium värme i 5 till 8 minuter, eller tills de är koncentrerade och smakrika.

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 361
Totalt fett 15 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 132 mg
Natrium 166 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 2 g
Protein 46 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)