Crock Pot Swiss Biff Med Tomat Soppa

Schweiziska i sitt namn betyder inte exakt det här receptet har sitt ursprung i Schweiz. I själva verket är schweizisk en hänvisning till hur nötköttet förbereds: rullning eller pounding, och sedan bröda köttet i en matlagningspott av stewed tomater, svampsås eller någon annan sås, antingen på en spis, i en långsam spis eller i ugn. Receptet var först tryckt 1915. Denna smakfulla schweiziska biff är ett klassiskt recept, och den långsamma kokaren gör det särskilt lätt att göra. Servera schweizisk biff med potatismos eller pasta. Denna version är gjord med tomatsoppa, men den kan också göras med stewed tomater.

Se även
Enkel schweizisk biff med tomater

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär rundbiffen i 6 till 8 portioner i portion.
  2. I en liten skål, kombinera mjöl, salt och peppar.
  3. Med en köttmjölkare, rullpinne eller annat tungt verktyg, pund mjölblandningen i biffstyckena, ömma som du pundar.
  4. Smält smöret i en stor stekpanna över medelvärme. Tillsätt den hackade löken, paprika (om den används) och de belagda stekbitarna. Koka, vänta tills biffen är väl brunad. Överför biffstyckena till långsam spis.
  1. Tillsätt tomatsoppa, vatten, ättika till stekpannan och rör om att skrapa upp bruna bitar. häll över biffen i långsam spis.
  2. Täck och koka på låg i 5 till 7 timmar, eller tills biffen är ömt. Eller laga biffen högt i ca 3 timmar.

Matlagningstips och ingrediensbyte

Schweizisk biff har sitt ursprung i England, men det är en amerikansk häftklammer, speciellt på vintern, när hjärtat mat prioriterar. Eftersom det här receptet använder tomater kan det gå bra med pasta, men om du vill servera detta med potatismos kan det gå bättre med en svamp eller en traditionell såsås. Här är två recept som använder schweizisk biff med svampsås och den här som är en rund biff med gravyrecept , men kan enkelt användas för att tillsätta sås till detta recept.

Serving Tips

Det finns sätt att göra disken lite mer frisk och färgstark för gästerna. Det vanliga att lägga till ljusa grönsaker, som röd eller apelsin paprika kan lägga till konsistens och färg på samma gång. Här är två sätt att försöka servera schweizisk biff för större partier.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 832
Totalt fett 84 g
Mättat fett 31 g
Omättat fett 39 g
Kolesterol 93 mg
Natrium 2 843 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 2 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)