Sann Grill

The Great American Cooking Tradition

Debatten om ursprunget till amerikansk grill är en som troligen aldrig kommer att lösas. Genom att definiera grill som en process genom vilken köttet sakta kokas över en låg eld med rök öppnar historien om grillen till förhistoriska tider. När det gäller vem som får hävda ursprunget för amerikansk grill , har krig har blivit kämpat över mindre.

Först och främst, låt oss skilja grillen från att röka. Medan de kan tyckas likna i utrustning och tekniker är de väldigt olika sätt att laga mat.

Grillning är en varm och snabb matlagningsprocess, och samtidigt som du får introduktionen av rök och eld får du inte samma resultat som du gör från att röka. Rökning av mat är en långsam process, ibland tar det mer än 24 timmar att slutföra.

Nu när folk kommer att hänvisa till att laga en stek ute på grillen, köpa en ny grill eller delta i en grill där hamburgare serverades, så är det inte grill. Detta är grillning. Jag tar inte sidor på vilket är ett bättre sätt att laga mat. Med tanke på tiden kommer jag att grilla, annars grillar jag. Var och en har sina egna dygder.

Att flytta framåt för att spika ner vilken sant grill är det dags att titta på de regionala variationerna. I Texas har vi nötkött, särskilt brisket. I Carolinas finner vi fläsk, antingen hela gris eller fläskskulder . När du börjar röra dig mot Kansas City hittar du revben, i allmänhet fläskfruvor, men nötkreatursribben är inte oöverträffade. Ut i västra Kentucky hittar du fårkött.

Det som alla dessa traditioner har gemensamt är låga koktemperaturer under en lång tid med införandet av rök för smak och ömhet. De börjar alla med hårda och oskäliga köttskurvor och sluta med öm, dra ihop delikatesser.

Brisket : Texas-stil biffbrisket är gjord av en av de tuffaste köttstyckena.

På grund av detta kan det ta mycket lång tid att laga mat till sminkets ömhet. Serveras skivad med en tjock tomatsås.

Owensboro fårkött : Den här underliga traditionen går tillbaka till början av 1800-talet när fårproduktionen i USA slutligen blev lönsam. Du hittar denna uppställda i Owensboro Kentucky, skivad på vitt bröd med en svart ättika sås .

Pulled Pork : Förmodligen den ursprungliga amerikanska grillen, denna delikatess åtnjutits av grundarna. Långt rökt fläsk från antingen hela hästen eller valda styckningar blir så ömt att den dras ihop för hand, diskas upp på bullar och toppas med en tunn ättisås .

Ribs : Den mest populära grillen, du vet inte vad du saknar förrän du har haft dem på traditionell väg. Det finns mer variation i hur revbenen röks, men vanligtvis fläskspannor kokas i hela ställen och serveras med en tjock tomatsås .

Dagen när du kunde få lynched för misspeaking grill lore i vissa "Q" gemensamma har, för det mesta gått. Men för samtalets skull kanske du behöver veta skillnaden mellan att äta grill och gå på en grillfest någon gång i livet. Om du inte känner grilla då är du skyldig dig själv att gå ut och hitta lite.

När kokt rätt finns det få som tycker att det är bättre för din mun.