Om Brisket

Allt du behöver veta för att vara en mästare av grillad brisket

Skillnaden mellan en bra brisket och en stor brisket är i snittet, graden och förberedelsen. Om du verkligen vill få en bra brisket , kan du ta till tävlingskocken, börja sedan med en förstklassig otrimmed brisket. Men du kan fortfarande göra bra grillbrisket utan att spendera en förmögenhet på ett fritt sortiment, förstklassigt nötkött . Kom bara ihåg att det måste vara untrimmed, vilket betyder att fettet fortfarande är på.

Det bästa rådet jag kan ge när det gäller att välja kött är att prata med slaktaren. Se till att personen du pratar med verkligen är en slaktare och inte bara motverka hjälp. Diskutera betyg och nedskärningar så att du vet vad du får. Om du känner att slaktaren försöker dra ullen över ögonen, hitta en ny. En bra slaktare är som en bra frisör, någon du kan lita på med de viktiga grejerna.

Timing och tålamod är hemligheterna till en helt rökt brisket. En stor kan ta upp till 20 timmar att laga mat om man följer de traditionella metoderna. Du måste vara seriös om att röka hela tiden och ta av det vid rätt tillfälle. Kom ihåg, låg och långsam och jag menar låg och långsam. Vid temperaturer runt 225 grader F / 110 grader C, tittar du på 1 1/2 till 2 timmar per pund. Det betyder att en 10-pund brisket kan ta mellan 15-20 timmar.

En bra gnidning och rätt sås hjälper dig att uppnå perfekt grillbrisket.

Nu finns det många olika skolor när det gäller att lägga till smak, men när du har grunderna nere är du redo att starta din egen skola. Det finns mycket du kan göra med en brisket. Detta inkluderar att använda marinader , gnider, mops, såser i olika kombinationer för att ge precis rätt smak. Självklart kan du få en bra brisket med långsam matlagning och en bra rök , så kom ihåg att inte överbelasta din brisket med mycket kryddor och såser.

Det finns förmodligen en annan gnugga , marinaden eller sås recept för alla som älskar rökt brisket. Men du kommer att upptäcka att det finns några grundläggande recept och några traditionella recept. Med dessa i handen kommer du att vara väl förberedd att sätta av sig själv.

Nästa sida: Förberedelse