Om Barbecue Ribs

Få saker i livet är bättre än grillribben

Bevis det, ingenting säger grill som ribbor. Många försöker göra dem och några lyckas, men att få det perfekta BBQ Rib kan vara en riktig utmaning. Ribben, vare sig fläsk eller nötkött är i grunden ett tunt lager av tufft, svårt kött som fastnat i benet. Det finns fett, membran och ganska mycket allt som kan göra köttet svårt att äta. Hemligheten till läckra revben är patienten låg och långsam matlagning. Lyckligtvis för dig har jag jobbat i flera år för att samla de resurser som behövs för att göra bra revben.

Fläsk revben är den traditionella grillen av en stor del av Förenta staterna. Det finns två typer av fläsk revben, spareribs och rygg revben (eller baby rygg revben). Kolla in dessa resurser:

Nötkött revben är bra för grill. Rökt lågt och långsamt, du får en öm och god smak som kommer att bli en bra framgång vid din nästa cookout. Använd en söt eller smaklig gnidning, en gratis sås, och det enda problemet du får är att hitta en tallrik som är stor nog att servera dem. Riktigt, dessa revben är lätta att förbereda och läckra att äta. Den största utmaningen med nötkreatursribben rökning dem tillräckligt länge för att smälta bort alla bindväv.

Nötkreatursribben kan ta längre tid, men mängden kött och storleken på revbenen är en riktig mage full.

Det finns en mängd olika gnistor, såser och recept för grillpinnar eftersom det finns människor som älskar att förbereda dem.