Definitionen av grillrökning

Definition: Rökning är en ålder gammal process för matlagning och konservering av livsmedel, särskilt kött. Denna gamla process som ibland hänvisas till vid hård rökning använder salt för att hämma tillväxten av mikroorganismer och röken ger en sur barriär för att förhindra kontaktförorening. Korrekt saltad, rökt och lagrad, är hållbarheten hos dessa konserverade kött bokstavligen oändliga, men det kommer att bli en kontinuerlig försämring av kvaliteten över tiden.

Riktigt gammalt köttfärs kan vara säkert att äta, men det smakar inaktuellt och obehagligt, vilket är anledningen till att det blir vakuumförpackat för att förhindra oxidation från att förstöra smaken.

Denna process av rökning och konservering av livsmedel var perfekt sedan länge sedan, hemligheten, rökhuset. Det är lätt att salta en fläsksteg och lägg den i ett rökigt rum och sluta med en rancid köttkötta. Och ändå kan människor utan el- eller kiemteori dra bort detta, vilket gör skinkor som varade hela året utan kylning utan att få en minsta magsår. Rökhus från århundradena hade precisionen av temperatur och fuktighetskontroll som krävs för att göra en skinka som kunde lämnas i skåpet hela sommaren och njöt av julen.

Det är kombinationen av salt och rök som orsakade denna typ av konservering, men antingen kan man använda sig individuellt för att hålla bort förstöring under kortare tidsperioder. Mitt i franska och indiska kriget.

George Washington, då en brittisk soldat, noterade att hans män hade använt den "indiska" metoden för grill för att bevara kött. De saknade saltet till ordentligt salt och lagrade köttet, vilket skulle ha gett dem några veckor. Den grova rökmetoden de använde behöll bara köttet i några dagar.

Washington hänvisade inte till denna metod som han kallade grill eftersom han inte visste om köttrökning eller för att han visste vilken grill var i vår moderna mening.

Han kallade det här eftersom köttet han hade skaffat inte var botad och rökt i ett rökhus, men istället över en öppen grop, den metod som användes i de tidigaste dagarna av grill och tillskrivs de inhemska folken i Amerika.

Rökning, som i modern hot grill rökning, är en matlagningsprocess. Många människor kommer att dra dig med förklaringar om Maillard-reaktionen. Den här kemiska reaktionen mellan aminosyror och reducerande socker är vad som ger många matlagningar deras bruna färg och producerar den kokta smaken vi tenderar att leta efter. Maillardreaktionen orsakar kött, bröd och ganska mycket organiskt för att få dessa egenskaper. Medan ett intressant vetenskapsexperiment är det inte unikt att grilla.

Med tillkomsten av modern kylning behöver vi inte längre bevara kött och medan rökning i den typiska bakgården rökaren kan ge en liten hållbarhet till kött, lagras de bäst i kylskåpet, eftersom mängden rök och bristen på tungt salt gör inte menar att dessa livsmedel faktiskt bevaras.

Idag är rökning, i termer av grill, en metod långsam rostning med tillsats av röksmak i en sluten typ av matlagningsutrustning. Naturlig hårdvirkesrök tillför nitrater till kött och orsakar kemisk reaktion i kött, mest märkbart i form av en rökring .

Rökning betyder helt enkelt, dessa dagar, en metod för att göra grill och andra matar som ryckig, rökt fisk och liknande föremål. Det är viktigt att notera att många livsmedel som säljs som "rökta" aldrig brukar spendera tid i en rökare eller ett rökhus, men i stället har röksmak tillsat dem. Rök är viktigt för att grilla och inget bör kallas grill i den klassiska meningen med ordet utan naturlig rök som läggs till matlagningsmiljön. Tyvärr har grillen kommit att betyda en smak och inte en matlagningsmetod.