Tofu Frukost Recept

Om frukosten är verkligen dagens viktigaste måltid, varför inte starta det med en tofu protein boost? Kolla in dessa fyllning och näringsrika vegetariska frukost recept med tofu, inklusive smoothies med tofu, tofu frukost burritos och naturligtvis tofu scramble recept. Tofu är en bra källa till fettfattigt protein för vegetarianer och veganer.

Om du gillar snabb, låg fetthalt, högprotein och billiga måltider, så ska tofu definitivt vara en del av din vanliga matlagningsrepertoar.

Kolla in den här fullständiga listan med vegetariska tofu recept om du inte redan har hittat sätt att använda tofu för att göra allt från lasagne till ostkaka.

Eller om det är protein du är ute efter första på morgonen, och du är mindre oroad över det kommer från tofu eller något annat, kanske du också vill kolla in dessa vegetariska frukostidéer med hög protein eller, för något lite annorlunda, prova ett av de sju sätten att ha quinoa till frukost för en köttfri morgonproteinhöjning.

Tofu scramble till frukost:

Tofu scramble är det uppenbara svaret på hur man får tofu till frukost, men det behöver inte bli någonsin tråkigt. Du kan lägga till några frukostgrönsaker (tomater, svamp eller paprika), tillsätt olika kryddor (karrypulver, kummin, chilipulver) eller kryddor (prova lite Braggs flytande Aminos eller näringsjäst). Här är några tofu frukostprofiler för att komma igång:

Tofu Frukost Burritos:

Wrap din tofu scramble upp i en mjöl tortilla och du är väl på väg att göra en tofu frukost burrito!

Lägg till lite salsa och även lite ost, om du inte äter vegan. Här är ett par recept för att komma igång:

Tofu smoothies och skakningar:

Fick du någon silke tofu? Stick den i mixern med dina vanliga smoothie-ingredienser, och du har själv en hälsosam, helt naturlig, högproteinskaka. Här är några idéer för att komma igång:

Diverse Tofu Frukost Idéer:

Utöver smoothies, shakes, scrambles och burritos finns det ännu fler sätt att införliva tofu i din frukost:

Se även: