Avokados Steak Topping

Denna coola, krämiga och uppfriskande avokado-steak-topper kompletterar varje stek av biff strax utanför grillen. Bara dollop högst upp och bevittna smältig, smörgåsig godhet med extra smak till köttet. Skär avokado i bitar eller mash för en finare uniformerad konsistens. Denna biff topper är säker på att imponera.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Placera avokado bitar, smör, persilja, citronsaft och salt i en matprocessor. Pulsa tills blandningen har en fin jämn konsistens, men är inte alltför bearbetad. Ta bort och lägg i en skål, tillsätt pepparflingor och hackad gräslök. Rör om.

2. Du kan göra dessa två sätt. Du kan antingen skeda över kokta biffar eller formas till ett smör. För att bilda in i ett skivformigt smörblandning, skopa blandningen på en stor bit plastplast.

Form i en loggform. Rulla för att täta och vrid motsatta ändar och vika under. Placera i kylskåp i 2 timmar innan du använder.

3. Skruva av plastfolie och skära i 1/2 "till 1" skivor. Placera ovanpå kokta biffar och njut av.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 202
Totalt fett 21 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 41 mg
Natrium 200 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 3 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)