Crabmeat Sauté Med Örter

Denna sauterade krabbekött gör en god maträtt eller aptitretare . Stenar av krabba köttlag upp med en mängd färska örter, vitlök och citronsaft. Kombinationen gör en delikat smaksatt topping för toastspetsar , färska salladgrönsaker eller puffkakor. Eller sked en liten mängd över baguette skivor och servera dem från en hors-d'oeuvre bricka. Eller använd det som en fyllning för små tomater i tomrum för en speciell lunch.

Jumbo klump-aka colossal-crabmeat är ett utmärkt val för sauté, speciellt om det ska serveras som huvudrätt. Flaskorna är stora och söta i smak och perfekt för en speciell måltid. Om du använder crab saute som en aptitretare, överväga regelbundet klump- eller backfin-crabmeat eller en tredje klass, speciell. Båda graderna är lika smakrika som jumboklumpen. Klumpkrabbekött har mindre klumpar än jumboklumpen, och "special" -kvaliteten innehåller små bitar klumpkrabbekött och flakat kött från kroppen. Plus, klumpkrabbekött och specialkrabbekött är båda billigare än jumboklump.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smält smör i en stor stekpanna över medium låg värme.
  2. Hacka vitlök och grönlök. Tillsätt dem i disketten och koka i ca 3 minuter. Låt inte vitlöket brinna. Rör ofta.
  3. Tillsätt krabbeköttet i stekpannan och kasta med vitlök och grönlök. Koka under omrörning försiktigt tills den är uppvärmd.
  4. Stänk krabba köttblandningen med hackad gräslök och persilja. Dricks med citronsaften.
  1. Servera crabmeat sauté på en sallad eller färska gröna, på toastspetsar eller bakade puffkakor eller sked den över varmt kokt ris.

tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 248
Totalt fett 16 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 97 mg
Natrium 486 mg
kolhydrater 8 g
Kostfiber 1 g
Protein 17 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)