Göra framtid semester recept

Jag tycker att det bästa sättet att vara beredd och spara tid (och hålla dig cool) under semesterperioden är att förbereda så mycket som möjligt före tid. Rengör din frys och ditt skafferi och gör dig redo för att skapa några läckra och snygga reseprester som du kan dra ut när oväntade gäster anländer. Det är verkligen ingen bättre känsla än att ha en frys och pantry fylld med läckra mat du gjorde själv.

Då när oväntade gäster släpper in eller när du börjar panik eftersom det inte verkar vara tillräckligt med tid att göra alla de livsmedel du vill ha till en semestermåltid, kan du vända dig till dessa underbara matar som lagras i din frys. Och även om du inte panikerar, när du planerar särskilda måltider kan du inkludera en (eller flera) av dessa frysta livsmedel i menyn så att det blir underhållande så mycket lättare.

Alla dessa gör framåt recept är perfekta för att underhålla vilken tid på året som helst. De är också fantastiska att ha till hands på våren, sommaren och faller också, så känner du dig inte tvungen att använda dem någon månad.

Var noga med att paketera, märka och lagra dessa livsmedel på rätt sätt. Använd alltid frysfack som är fastsatt med frysband eller plastförpackning som är särskilt gjord för frysen. Jag gillar att hålla en löpande lista över livsmedel som finns i min frysbox som är skild från min kylskåp, så jag vet alltid vad jag har till hands.

Och var noga med att bifoga anvisningar för användning (upptining, uppvärmning, etc.) på varje förpackning så att alla kan tjäna (eller bara sluka!) Dem. Ha en underbar semester säsong!

Göra framtid semester recept