Fresh-Squeezed Lemonade Recept

Det är inget lika uppfriskande och tillfredsställande som ett stort glas nyframställt limonad och det är inte svårt alls. Receptet är ganska enkelt: 2 delar vatten, 1 del varje citronsaft och enkel sirap. John Lermayer berättade vid ett seminarium i San Antonio Cocktail Conference att det här är den första drinken han har nya bartendere att lära sig, för om du kan få det här, kan du få mest mängder någon drink precis ... det handlar om balansen mellan sött och surt .

Om dina barn älskar limonad eller vill göra en lemonade står det här ett hälsosammare alternativ till de sockerbelastade torra blandningarna du kan köpa i affären som tar evigt att späda ordentligt och de kan blanda upp sig själv (med tillsyn, förstås ).

Detta recept är skrivet i delar och kan användas för att göra var som helst från en enda drink till en stor sats som släcker hela stadsdelens törst. Allt du behöver göra är att hålla förhållandena i takt. För att få den bästa limonaden, välj organiska citroner och socker.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktailfyllare fylld med is.
  2. Skaka bra .
  3. Stam i ett kylt highball glas fyllt med färskis.

tips:

Lemonade Dryck Recept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 95
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 21 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)