Pork Loin fylld med Fig Aka Lomo De Cerdo Relleno De Higos

Lomo de Cerdo Relleno de Higos är inte komplicerat att göra, och det är en mycket attraktiv och välsmakande maträtt som kan lura dina gäster för att tro att du slavat i köket för att förbereda den. Gör en enkel bröd och fikon fyllning. Stuff fyller i fläsklinnen och grillat. Servera extra fyllning på sidan. Det gör en underbar huvudrätt för en semester eller vilken som helst dag.

Vad du behöver

Hur man gör det

Hacka lök, vitlök, fikon, mandel och persilja. Förvärm lök till 400F grader.

I en stor öppen stekpanna, värm 3 matskedar olivolja. När det är varmt, sätt det finhackade löket och koka tills det är genomskinligt. Tillsätt vitlök och koka på medium värme för att inte brinna vitlöket.

Avlägsna pan från spis och rör om alla ingredienser utom fläsk. Blanda noggrant. Se till att krydda med salt, peppar och paprika. Om fyllnadsblandningen är för torr, strö vatten över fyllnadsblandningen.

Ta bort lakan från slaktarens förpackning. Skölj och klappa torrt med pappershandduk. Trim överflödigt fett från länden. Placera länd på arbetsyta, klappa upp och sprid öppna. Sprid hälften av fyllnadsblandningen på linnen. Rulla upp och knyta på flera ställen med en ren kökssträng.

Linjebotten av en stekpanna med aluminiumfolie. Borsta folie med olivolja så länden är mindre sannolikt att hålla fast. Placera fläsk i panna och grilla i ugn i 60 till 75 minuter.

Medan fläsk rostar, gör 6 bollar från den återstående fyllningen. Omkring 15 minuter innan du tar bort grillen från ugnen placerar du bollarna försiktigt i pannan.

När fläsk kokas, ta av från ugnen och låt den "vila" i ca 10 minuter. Fläsk kommer att fortsätta att laga mat när det svalnar. Skär grillen i tjocka skivor och försiktigt överför skivorna till plattorna med en kula och panjuicer. Servera med hemlagad potatis.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 839
Totalt fett 44 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 24 g
Kolesterol 165 mg
Natrium 405 mg
kolhydrater 62 g
Kostfiber 7 g
Protein 52 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)