Långt rostad Prime Rib av nötkött

Åh, det finns inget som helst som främsta revben . Långsam rostning gör det ännu mer ömt. Detta recept erbjuder en enkel men smakfull gnidning, som kommer att vara en del av en stor sås du kan skapa efter att ha lagat köttet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ta bort främre revbenet från kylskåp och låt stå vid rumstemperatur i 1 timme. Under tiden kombinerar vitlök, salt, peppar, oregano och rosmarin tillsammans och gnider över grillens yta. Placera främre revben fettsidan upp i en rökfri stekpanna.
  2. Förbered rökare för en 4- till 6 timmars rök vid en temperatur av ca 225 grader F / 110 grader C. När rökaren är upp till temperaturen sätt stekpannan med huvudbänken på toppstativet och tillsätt flera vattenbehandlade bitar av trä. En blandning av äpple och mesquite fungerar bra för detta recept.
  1. Ungefär halvvägs genom att röka, tillsätt hackade grönsaker till stekpannan med huvudfibrerna och släng lite mer bitar på elden.
  2. När du är färdig, ta bort rostpanna från rökare. Placera främre revbenet på skärbräda för att vila i ca 10 minuter. Placera grönsaker på serveringsrätt och håll dig varm.
  3. Placera grillpannan på spisen över en medium värme. Tillsätt rött vin och vatten för att deglaze pan. Rör väl och lossa kött och grönsaker. Lägg till Worcestershire sås, salt och peppar. Värm i ca 2 till 3 minuter. Skär ryggsteg och servera med grönsaker och grönsaker.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 604
Totalt fett 27 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 232 mg
Natrium 518 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 1 g
Protein 77 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)