Kyckling Snabb!

Lätt kycklingrecept

Letar du efter enkla och läckra recept på kycklingbröst? Benfria, skinnfria kycklingbröst är en av de mest bekväma kött som finns i din stormarknad. Dessa enkla kycklingrecept gör kyckling som är ömt och saftigt. De tillsatta ingredienserna är lätta att hitta pantryklammer. Som en extra bonus älskar barnen kyckling! Och se till att titta på Kyckling - Snabbare! för mer super lätt kycklingbröst recept.

Kyckling Snabb!

Var och en av dessa snabba och enkla kycklingrecept står på egen hand, men använd din fantasi! Skiv eller hugga om något av de belagda kycklingrecepten och lägg på toppen av blandade sallader med avokado och din favorit dressing för en snabb huvudrätt sallad. Eller kasta Parmesan-kyckling med lite spaghetti, olivolja och hackade tomater för en utsökt snabb pasta huvudrätt recept .

Kyckling och livsmedelssäkerhet

Livsmedelssäkerhet är en av mina stora bekymmer, så här är några tips som är särskilt viktiga att följa med rå kött i ditt kök.

Substitutioner och experiment

Känn dig fri att ersätta, lägga till eller subtrahera någon ingrediens som din familj tycker om eller inte gillar. Suppleant krossade skarpt risflingor för cornflakes. Använd valnötter eller cashewnötter istället för pekannötter. Byt krydda helt - eller lämna det om det är vad dina barn föredrar!

Ett tips - när du tweak ett recept och din familj älskar det, se till att skriva ned dina ändringar.

Många gånger har ett bra recept gått vilse eftersom kocken inte kunde notera tillägg eller substitutioner. Som Laurie Colwin sa "dessa recept är som förlorade ackord av musik". Ha kul att experimentera med mångsidiga kycklingbröst, och du kommer inse att möjligheterna till nya recept är oändliga!